Önerebileceğiniz Yazıcı

toprakana
28 Temmuz 2024 05:56

Sayın hocalarım okul işleri ve kendi çocuklarımızın ihtiyaçları doğrultusunda evde kullanabileceğimiz bir yazıcıya ihtiyacımız var ,açıkçası bu konuda bir bilgim de yok önerebileceğiniz bir yazıcı var mı acaba ?

Osman Sorhun Ka
28 Temmuz 2024 20:33

siyah beyaz, ve tonerli düşünüyorsanız canon tavsiye ederim 7 yıldır kullanıyorum,kullanışlı güzel bir makine

toprakana - 28 Temmuz 2024 22:50
Teşekkür ederim Sayın hocam...
Nazende41 - 29 Temmuz 2024 17:34
Herseyin görsele döndüğü vakitte renkli yazıcı şart be hocammmm
Osman Sorhun Ka - 29 Temmuz 2024 21:09
çok doğru hocam çocuklar için boyama filan anlamında düşünmüştüm ama siz haklısınız neticede hocam kendisi de kullanacak
elektrosman
28 Temmuz 2024 09:24

Merhaba hocam, Epson L3256 model Tarayıcı + Fototopi + Wifi Direct + Tanklı Mürekkep Püskürtmeli renkli Yazıcısını uzun zamandır kullanıyorum. Şu ana kadar bir sorun çıkarmadı. Çevremdeki kişilere de tavsiye etmiştim onlarda sorunsuz kullanıyor. Kartuş doldurma gibi sorun yok. Mürekkep bitti mi mürekkep tankı var şişe ile oraya dolum yapıyorsunuz. Ne eliniz ne de etraf mürekkep olmuyor. Yazıcı ile gelen orjinal mürekkep tüpleri ile 5-6bin baskı rahat alırsınız. Web sitesinde daha fazla baskı yapacağı da iddia ediliyor. Bu ürünler satılırken bir orjinal mürekkepli bir de muadil mürekkepli satılmakta. Muadil mürekkepli olan biraz daha fiyat olarak uygun ama orjinal almanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Mobil uygulaması ile telefondan yazdırma, tarama gibi işlemleri çok basit bir şekilde yapabilirsiniz. Wi-Fi ile bağlantı kurduğu için ortada kablo karmaşası da olmuyor. Yazıcı illa bilgisayarın yanında duracak diye de bir şart yok o yüzden. Değişik kağıt ölçülerinde yazdırma işlemi de mevcut. Özellikle fotoğraf baskısı için değişik kağıt ölçülerine baskı alabilirsiniz. Hp, Canon, Brother gibi markaların da tanklı yazıcıları mevcut. Genelde aynı işi yapıyorlar ama fiyat performans gibi durumları göz önüne alarak tercihinizi yapabilirsiniz.

toprakana - 28 Temmuz 2024 09:38
Teşekkür ediyorum Sayın hocam zaman ayırıp bu geniş açıklamayı yazdığınız için değerlendirelim inşallah .
elektrosman - 28 Temmuz 2024 09:47
Rica ederim hocam, hayırlı günler.
toprakana - 28 Temmuz 2024 11:16
Size de hayırlı günler sayın hocam ...
Ankaralı18 - 28 Temmuz 2024 12:03
Daha önce hp,canon kulllandım.ömürleri çok uzun olmadı.epsonun tanklı yazıcısını aldım.l220.çok uzun süredir kullanıyoruz.epsondan şaşma hocam
edakasım - 28 Temmuz 2024 12:32
Hem sınıfrta hem evde epson L3250 kullanıyorum. Çok memnunum hocam. Bi bakın isterseniz
Hüzün - 28 Temmuz 2024 16:21
Epson L3251 de ben kullanıyorum yıllardır pişman etmedi bi arıza dahi çıkmadı..
toprakana - 28 Temmuz 2024 17:37
Herkese teşekkur ediyorum değerli hocalarım...

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK