Orhangazi İlkokulu (İSTANBUL MALTEPE)

Orhangazi İlkokulu

TÜM OKULLAR -> İSTANBUL -> MALTEPE
Kurum Kodu740306
Hizmet Puanı18
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi2
Hizmet Alanı4
Zorunlu Ç. Süresi6
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (20 Ekim 2011)

Bu okul çok iyi eğitim veren bir okul. Öğretmenleri çok iyi hiç kızmazlar ve bağırmazlar. Ama özellikle okulumuzun öğretmeni Nerin Kabaalioğlu'yu biz gerçekten çok seviyoruz. <3



Gönderen: Gizli (12 Mayıs 2011)

Okulumuz 4294 m2 arazi üzerine yapılmış iki binadan meydana gelmiştir. Binalarımız 1999 depreminden sonra yapıldığı için deprem yönetmeliğine uygun inşa edilmiştir. Ana binamız 2003 yılında, ek binamız 2005 yılında yapılmıştır. Her iki bina beşer katlı olup, asansörleri ve engelli öğrenciler için giriş rampaları mevcuttur.

Binalarımızda ikişer sınıfı, mutfağı ve tuvaletleri olan müstakil anasınıfı bölümü mevcuttur.

Her iki binamızın bodrum ve giriş katlarının pencereleri demir parmaklık ile koruma altına alınmıştır.

Okulumuz koridorları ve bahçesi kamera ile devamlı gözetim altında tutulmaktadır. Okulumuz kapısında güvenlik görevlisi ve güvenlik kabini bulunmaktadır. Bahçe duvarlarının üstü demir parmaklıklar ile yükseltilmiş olup, bahçe koruma altına alınmıştır. Okulumuzun bahçesi kilit taş ile kaplı olup, ihata duvarlarının önü ağaçlandırılmıştır. Her iki binanın ana sınıflarına ait oyun parkı mevcuttur. Bahçede voleybol ve basketbol sahaları vardır.

Ana binamızda 26 derslik, müdür, müdür yardımcısı, öğretmenler odası, fen laboratuarı, bilişim teknolojileri sınıfı, teknoloji tasarım atölyesi, rehberlik, spor odası, memur odası, okul aile birliği odası, arşiv ve konferans salonu bulunmaktadır.

Ek binamızda 21 derslik, toplantı odası, öğretmenler odası, iki idare odası, görsel sanatlar ve teknoloji tasarım atölyesi, müzik odası, kütüphane, bilişim teknolojileri laboratuarsı, hizmetli odası, kantin, küçük spor salonu ve konferans salonu bulunmaktadır.

http://www.maltepeorhangazi.meb.k12.tr/



Gönderen: cemre_57 (18 Nisan 2011)

Bu okuldaki Bütün öğretmenler çok iyi ve neşeliler. Yeni projeler başlattık. maltepede resim sergimiz var. Özelikle nerin öğretmenimizi çok seviyoruz. :)



Gönderen: Gizli (18 Nisan 2011)

bu okulda her çeşit eğitim görülüyor çok güzel bir okul herkese tavsiye ederim çocuğunuzu rahatlıkla emanet edebilirsiniz :)



Gönderen: Gizli (11 Aralık 2010)

Evet arkadaşlar okulumuzun resmi budur



Gönderen: Gizli (16 Kasım 2010)

bu okul güvenilir ve çok iyi bir eğitim görmek için yararlanabilirsiniz



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK