Ortaokulda Fidan Dikme Şenliği

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde bulunan Merkezefendi Turgay Mersin Ortaokulu’nda 11 11 2020 Fidan Dikme Şenliği kapsamında 60 adet yeni fidan dikildi.

Merkezefendi Turgay Mersin Ortaokulu, bağışçı Turgay Mersin'in de katkılarıyla, Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen "Bugün Fidan Yarın Nefes" ağaç dikme kampanyası kapsamında okula 60 adet yeni fidan dikti. Okulun 201 olan ağaç sayısı şenlik kapsamında 261’e çıkarıldı.

Ayna Haber’e konuşan okul idarecisi; “2500 metrekare yeşil alanı ve 10000 metrekare büyüklüğündeki bahçemizle ve öğrencilerimize verdiğimiz yeşil doğa sevgisi ile gurur duyuyoruz. Önümüzdeki bahar aylarında edindiğimiz atalık tohumları uygulama bahçemize ekerek,  öğrencilerimizde ekolojik farkındalık yaratmaya, daha yeşil bir dünyada yaşamalarına destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Ayna Haber

  • 3 5
  • 19 Kasım 2020 16:07 2.453
  • Aktif Haberler
  • Nihalm
    19 Kasım 2020 22:32
    5 1
    Güzel yorumlarınızla bizleri çok mutlu ettiniz teşekkür ederiz .Denizli'de bulunan okulumuzda 2500 metrekare yeşil alanımızda 261 ağacımız var. Çocuklarımız tenefüslerde özgürce doğa ile başbaşa vakit geçiriyorlar. Bu açıdan çok şanslılar . İnanın derslerde bunun sonucunu çok net bir şekilde görüyoruz. Her çocuğumuz yeşille doğa ile barışık .Bu yıl yapacağımız uygulama bahçesinde eminim sürdürülebilirlik konusunda da ilerleyecekler. Desteğiniz ve İlginiz için tekrar teşekkür ediyorum okulum adına. Sevgi ve saygılarmla .
  • irish
    19 Kasım 2020 20:25
    6 1
    Ara sıra eğitim için gittiğim bir okul vardı.
    Bahçesi o kadar güzeldi ki...
    Otur piknik yap. Ne oldu dersiniz?
    Derslik yetersizliği nedeniyle yeni bina yapıldı. Bahçede 1 tane ağaç kalmadı.
    1 tane konut eksik yapıp, oraya okul binası yapsaydınız? Planlı şehirleşseydik?

    Mezun olduğum ilkokulda kendi ellerimizle diktiğimiz ağaçlar aynı şekilde yok oldu gitti.
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK