Osmanlı Ortaokulu (VAN ÇALDIRAN)

Osmanlı Ortaokulu

TÜM OKULLAR -> VAN -> ÇALDIRAN
Kurum Kodu743536
Hizmet Puanı30
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi3
Hizmet Alanı6
Zorunlu Ç. Süresi3
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (29 Ocak 2012)



2012 Şubat Ataması İle Okulumuzu Tercih Edecek Öğretmen Adayları İçin Bilgiler.

Personel: Okulumuzda 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı, 1 Rehber Öğretmen, 1 Formatör Öğretmen, 8 sınıf öğretmeni, 10 branş öğretmeni ve 2 adet yardımcı personel çalışmaktadır.

Coğrafi Konum: Okulumuz Çaldıran İlçesine bağlı Osmanlı köyünde bulunmaktadır. İlçe merkezine mesafesi 25 km dir.

Fiziki Durum: Okulumuz 10 derslikli olup 2009-2010 Eğitim öğretim yılında ihizmete açılmıştır. Kayıtlı öğrenci sayımız 512 dir. Sınıf mevcutları 25-30 arası değişmektedir. Branş dersliği sistemi uygulanmaktadır. Ayrıca okulumuzda Anasınıfı, Kütüphane, öğretmenler odası, rehberlik odası, fotokopi ve teknik işler odası, kantin, intertene girmenizi ve uzaktan çıktı almanızı sağlayan wireless ağı, iç hat telefon santrali, 24 saat kayıt ve izleme yapan güvenlik kamera sistemi, yapımı yeni biten baketbol, futbol, voleybol, badminton, kort tenisi, çocuk parkı ve yeşil alanlardan oluşan spor ve yaşam alanı mevcuttur. Okulumuz katı yakıtla çalışan kalorifer sisemi ile ısınmaktadır. Kaloriferler 24 saat yanmaktadır.

Ulaşım: Okulumuza Van'dan gelmek içi Van Defterdarlık binası (beşyol) yakınlarındaki Van-Çaldıran dolmuş durağına gelmeniz, ilçe merkezine geldikten sonra da eğer servis saatleri içerisinde ise öğretmen servisleri ile irtibat kurmanız, değilse özel bir araçla Osmanlı köyüne gelmeniz gerekmektedir. Öğretmen Servisi: Hüsnü AĞAÇ: 0530 326 44 99

Barınma: Okulumuza ait 4 adet lojman şuan itibari ile doludur. Öğretmenlerimiz yukarda bahsettiğimiz öğretmen servisi ile ilçe merkezine gidiş-geliş yapmaktadırlar. İlçe merkezinde Öğretmen Evi, Öğretmen Apartları, Müstakil Evler, Dayalı Döşeli Apartman Daireleri gibi çok çeşitli barınma imkanları vardır. Tavsiyemiz öncelikle öğretmenevine yerleşmeniz takip eden günlerde ise diğer alternatifleri değerlendirmeniz yönündedir.

Hoşgeldiniz...

Osmanlı İlköğretim Okulu Yönetimi





Gönderen: Gizli (29 Ocak 2012)

Osmanlı İlköğretim Okulu Spor ve Yaşam Alanı



Gönderen: Gizli (18 Ocak 2012)

okulun internet adresi http://osmanliioo.k12.tr/
size lazım olabilecek herşeyi bu sitede bulabilirsiniz



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK