Pardus Akıllı Tahtada Yerli Oyun Matematik Yarışı İşbirliği Ve Rekabet

Açıklama:
Pardus Akıllı Tahtada Yerli Oyun Matematik Yarışı İşbirliği Ve Rekabet Matematik Yarışı : İşbirliği ve Rekabet oyunumuzu eğitim hayatlarının başlarında olan değerli öğrenci kardeşlerimiz için geliştirdik. Onların matematik derslerindeki temel dört işlem konusunda eğlenerek pratik yapabilmeleri Ülkemiz ve Dünya için çok önemlidir. İlkokul ve ortaokul öğrencilerine uygun olarak geliştirilmiştir.

Oyun içeriği:
Oyunda Tek Kişi, İki Kişi İşbirliği ve İki Kişi Rekabet modları bulunmaktadır. Öğrenci tek başına veya bir arkadaşı - velisi ile oynayabilir.

Tek Kişi modunda, öğrenci kendisiyle yarışıp en yüksek puanı almaya çalışmaktadır. Oyunun sağladığı işlem seçme esnekliğiyle istediği işlemlerde pratik yapabilmektedir.

İşbirliği modunda, öğrencinin aynı hedefe ulaşmak için takım arkadaşıyla birlikte uğraşması, iletişim halinde olması ve sevdikleriyle bir arada aynı eğitim ortamında bulunması sağlanmıştır. Oyun İşbirlikli öğrenmeye olanak sağlamaktadır.

Rekabet modunda, öğrenci sevdiği bir kişiyle yarışabilmekte ve tatlı bir telaş içerisinde oyun havasında matematik pratiği yapabilmektedir. Oyun, iki kişiye de aynı anda aynı sorular sorularak veya iki kişiye de farklı sorular sorularak oynanabilmektedir. Can, süre, hediye sistemlerinin seçilmesiyle de oyundaki heyecan daha da artmaktadır. Ayrıca 4 farklı zorluk seviyesi ile oyunu sınıfınıza uygun zorlukta oynatabilirsiniz.

Matematikteki dört işlem konusunda pratik yapmayı sağlayan bu eğitsel oyunla, sınıf ortamında eğlenceli turnuvalar düzenleyebilirsiniz.

Mesela: "İşbirliği modunda iki kişilik takımlar halinde en yüksek puanı alan takım kazanır. Rekabet modunda ise rakipleri eleyerek finale kalan öğrenci kazanır."

Alanında uzman Eğitmenler tarafından hazırlanmıştır. Eğitici bir uygulama Eğitmensiz yapılamaz.

Yorumlarınız ve değerlendirmeleriniz bizim için önemlidir. Sizlerin de yardımıyla oyunu daha iyi bir noktaya taşıyabiliriz.
Bölüm:
Çeşitli Eğitim Kaynakları
Gönderen:
balakademi
Tarih:
16 Şubat 2020
Boyut:
30.301 Mb
İndirme:
1.115
Teşekkür:
11

Teşekkür Et

Rapor Et
  • suyum 06 Mart 2020
    Pardus akıllı tahtalara yüklendi ama açılmıyor.. Ne yapmam lazım?

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK