Ref Media Projemiz

Özel Data Koleji Bağlıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,  Özel Data Koleji Mamak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Anadolu İmam Hatip Lisesi ortaklığında yürütülmüş olan REF MEDİA projemizi başarıyla sonlandırmış bulunmaktayız. 

Projelerde öğrencilerimiz; proje yapmayı, grup çalışmasını,  araştırma yapmayı, teknolojiyi doğru ve etkili kullanmayı,  güvenli internet kullanımını, internet bağımlılığı ve mücadeleyi, internet zorbalığından korunmanın yolları ve zorbalıkla karşılaştıklarında yapmaları gerekenleri, telif hakları ve etwinning etiğini, Türkçemizi düzgün kullanmayı, noktalama işaretlerinin önemini, twinspace kullanmayı, WEB 2.0 araçlarını kullanmayı, logo afiş tasarlamayı, blog yapımı ve kullanımını, sosyal medya yönetimini, medya okuryazarlığı, dezenformasyonu gibi konuları alanında uzman isimlerde eğitim alarak, yepyeni arkadaşlıklar ve dostluklar edinerek, eğlenerek öğrenmiş bulunmaktalar. Projelerimizin sonuna geldikleri için üzüldüklerini belirten öğrencilerimiz; yeni projeleri iple çektiklerini ifade ettiler.

Velilerimiz öğrencilerimizdeki değişimi fark ettiklerini, özgüvenlerinin arttığını, daha sosyal olduklarını, uzaktan eğitime rağmen bu seneyi dolu dolu geçirdiklerini; akşam saatlerinde bilgisayarda oyun oynamak yerine projeler yaparak; öğretmenleri ile birebir çalıştıklarını; eğitimler aldıklarını görmekten mutluluk duyduklarını belirttiler.

 

Projelere katılan öğrenci ve Öğretmenlerimiz:

 REF MEDIA:

Kurucular:

Ayşe TOPRAK AKIN

Yasemin PELİTLİ

 

ÖĞRETMENLER:

Fatma Şeyma Gümüş

Zekkiye ABLYAKIMOVA TİRYAKİ

Fatih KARAGÖZ

Asiye BOZKUŞ

Birol EVREN

Emel EYERCİ

 

Özel Data Koleji Bağlıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri:

Mertay O., Mustafa Kaan Ç.; Yaren K.; Sıla K.; Batın Ö.; Kerem M.

 

Özel Data Koleji Mamak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri:

İrem Sıla K.; Batuhan B.; Kaan C.; Mustafa Ş.; Damlanur K.; Salih İ.

 Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri:

İrem, Meryem, Yusuf, Resul, Nizamettin, Mahmut

Projelere katılan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi başarıları ve emeklerinden dolayı tebrik ederiz.

Proje Kurucusu: Ayşe TOPRAK AKIN

  • 0 0
  • 13 Haziran 2021 19:33 376
  • aysetoprakakin
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK