Reflections From The Qur'an To Life (Kur'andan Hayata Yansımalar) eTwinning Projesi

KUR'ANDAN HAYATA YANSIMALAR

(REFLECTİONS FROM THE QUR'AN TO LİFE) Projemiz 3 Ülke ,14 öğretmen ve 14 okuldan oluşmaktadır.Tunus,Ürdün ve Türkiye ortaklı projemizde Kur’an Ayetleri ışığında kıssalar belirlendi,bu kıssalardan (merhamet,doğruluk,iyilik gibi) ortak değerler çıkarıldı.Bu değerler etkinlik,oyun ve resimlerle öğrencilerimize aktarıldı.

Kıssalarla değerler eğitimi projemizin amacı çok renkli bir takım çalışmasıyla ,öğrencilerimizin Kur'ani değerleri eğlenerek ve kalıcı öğrenmelerini sağlamaktı.Projemiz gösteriler ,karikatürler,panolar,öğrenci görüşleri,sosyal deneyler,şiirler ve resimlerle görsel hafızalarda canlandırıldı.Emek verildi,işbirliği sağlandı,öğrenildi ve çok sevildi.

Bu projeyle toplumsal ahlaka ,bireysel edebe,iyiliği emredip  kötülükten alıkoymaya bir tuğla da biz koyalım istedik.Bu kadar değerli bir niyete en büyük katkıyı en değerli kitabımızdan kıssaların yol göstericiliği yaptı.Ve ortaya Kıssalarla Değerler eğitimi projesi doğdu.Projemizin baki kalması dileğiyle...

https://www.youtube.com/watch?v=AZzzg8rEGZc

  • 1 0
  • 22 Mayıs 2023 14:53 1.711
  • KübraCelep
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK