Renkleri Arayan Çocuklar eTwinning Projesi

Renkleri Arayan Çocuklar eTwinning Projemizin sonuna geldik.

Türkiye 7, İtalya 1, Romanya 1, Bulgaristan 2 olmak üzere toplam 11 öğretmenimizle Eylül 2021 tarihinde başlatmış olduğumuz projemiz birçok etkinliklerle hem ulusal hem de uluslararası alanlarda gerçekleştirildi.

Proje boyunca öğrencilerimiz renkleri öğrenirken BT kullanımı konusunda da becerilerini gelistirdi. Ayni zamanda da farklı kültürleri yakından tanıma fırsatı elde ettiler. Renkleri öğretmek dışında bir diğer hedefimiz de çocuklarda hangi rengin hangi duyguyu çağrıştırdığını öğrenmekti. Bunun için karışık okul takımları olarak Çağrışım Oyunu adı altında çeşitli bulgular elde ettik.Yine öğrencilerimiz tarafından bir slogan hazırlandı. Öğretmenlerimiz de hep birlikte yazdıkları "Renkler" şarkısını seslendirip hareketlerini yaptılar. Nihai ürün olarak da daha önce öğrencilerin fikirleri doğrultusunda hazırlanan proje logo ve afişleri e-book haline getirildi.

  • 0 0
  • 06 Mayıs 2022 09:39 244
  • burcuogrtmenim
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK