Sağlık İçin Hijyen Etwinning Projesi İle Veli ve Öğrencilere Hijyen Eğitimi Verildi

Kuruculuğunu Diyarbakır ili Bağlar ilçesinde bulunan Hürriyet İlkokulundan Orhan KILIÇ'ın ve Konya ili Selçuklu ilçesinde bulunan Yazır Şehit Osman Küçükdillan İlkokulundan Arzu ERÇİN'in yaptığı 10'u Türkiye'den 1'i Azerbaycan'dan olmak üzere 11 öğretmenin birlikte çalıştığı eTwinning projesinde Covid19 Salgını dolayısıyla ailelere ve öğrencilere Zoom programı aracılığıyla online olarak Hijyen Eğitimi verildi.

Eğitime Türkiye'nin farklı illerinde ve Azerbaycan'da bulunan 100 e yakın aile ve öğrenci katıldı.Toplantı esnasında kişisel temizliğimizin önemi ile ilgili sunum yapıldıktan sonra çeşitli videolar ile konunun önemi vurgulandı.Daha sonra öğrenciler ile wordwall uygulaması üzerinden oluşturulan Hijyen Malzemeleri adlı oyun oynandı.

Sayıları belli olan kutuların açılması ile içerisinde adı yazılı olan  hijyen malzemesini evde bulup getirmeleri istendi. Öğrencilerin hayli mutlu olduğu oyun sonunda toplantı sonlandırıldı.

  • 2 0
  • 23 Ocak 2021 23:28 1.209
  • orhan_kilic_8
  • Aktif Haberler
  • nurcan21_
    25 Ocak 2021 11:23
    2 0
    Tebrikler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK