Sağlık Özrü Ataması İçin Hizmet Puanım Yoksa Başvuramaz Mıyım?

Siso7
27 Mayıs 2020 12:41

Sağlık özrü atamalarında hizmet puanından bahsedilmiş ben bu yıl atandım bir yılım dolmadı sağlık özrüne basvuracagım agustosta ama hizmet puanım yok. Eğer hizmet puanına göreyse basvurmama gerek yokmu yönlendirirmisiniz

bilgin_g
27 Mayıs 2020 16:19

Sözleşmeli ogretmenler için ayrı oluyor hocam.Sağlık özrüne bağlı yer degistirmeyi söylüyorsunuz eger. Başvuru yapmaniz için bir yılı doldurmaniza gerek yok o eş durumu icin geçerli.

Siso7 - 04 Haziran 2020 00:15
HOCAM CEVAPLAR VEREN TÜM HOCALARIMA TESEKKÜR EDERİM. Evet sözleşmeli öğretmen olarak 22 hazıranda göreve başlayacagım ama babamdan dolayı sağlık özrüne başvuru yapacağım. forumlarda okuduğum hizmet puanı düşükse atanmama söz konusu olabiliyormuş. bizim zaten hizmet puanımız kadroya gecene kadar mebsis e işlenmicek. bizim sağlık özrü atamamız hakkında bilginiz varmı hocam atama gercekleşmemesi söz konusu olurmu branş beden eğitimi
bilgin_g - 04 Haziran 2020 15:35
Hayırlı olsun hocam göreviniz, babaniz içinde gecmis olsun. Kurumunuzla iletisim halinde olun okula yazı geliyor.Yazi geldikten sonra mebbisten başvuru yapiliyor.Tahmini kadrolu öğretmenlerin ozur durumlarindan sonraki bir tarih olur.Gecen sene oyle oldu.O tarihten önce babaniz icin rapor almalısınız. Raporun 6 ay gecerliligi var. Babanizin hastalığı ve tedavisi önemli. Sizin atandiginiz ilde tedavisi yapılamıyorsa il onay veriyor genellikle. Onu da arastirin hocam benden tavsiye.
Siso7 - 05 Haziran 2020 00:29
çok teşekkür ederim hocam. bana çevremden söylenen başkasının güç ve yardımı olmadan hayatını devam ettiremez raporu alman lazım bende buna yönelik rapor almak için basvuruda bulundum doktor babamın durumuna baktı heyette verilir büyük ihtimal dedi. ben şimdi farklı bir yol mu izleyeceğim ne yapmam lazım. bu alcağım rapor gecerlı olmaz mı
bilgin_g - 05 Haziran 2020 10:24
Evet hocam heyet raporu alinmasi gerekiyor. Babanizin doktorunun görüşü onemli oluyor ve istenen ibare belirttiginiz gibi olmalı. Rapor önemli ama tedavisi sizin calisacaginiz ilde yapılıyorsa o zaman il onayindan gecmeyebilir. Gecen sene il saglik müdürlüğünden tedavisinin calistiginiz ilde yapilamayacagina dair yazi da istendi heyet raporuna ek. Bilginiz olsun.
Siso7 - 05 Haziran 2020 14:04
teşekkür ederim hocam
luciffero
27 Mayıs 2020 13:08

İsteyeceğiniz atama özür grubu olarak adlandırıldığından sağlık özrü , eş durumu ve genel özel hayatı etkileyen durumlar da dahildir. Puanınız her ay işler olmaması gibi bir durum yok. Sadece diğer kişiler arasında düşük puanla şansınız düşük olur. İsteyin bir şey kaybetmezsiniz. İsteyeceğiniz yere göre şansınız olabilir.

nez_50
27 Mayıs 2020 14:14

Hizmet puanınızın olmaması imkansızsayın hocam göreve başladığınız an hizmet puanıda işlemeye başlar. Mebbis kişisel bilgiler sayfasından bakabilirsiniz orda yazar hizmet puanınız. Ayrıca özür grubuna da başvurursunuz sadece puanınız yeterli olurmu bilmiyorum.Tercih yapanlarına puanlarına bağlı olur atama.

demirfeza
27 Mayıs 2020 18:27

Başvurabiliyorsan başvur, en azından puanları görürsün, kısmet ya istediğin yer revaçta yerlerden değilse ve branşın da sınıf ogretmeni değilse atanadabilirsin.

Siso7 - 04 Haziran 2020 00:20
başvurabiliyormusum hocam sözleşmeli öğretmenim. bu nedenle bizde hizmet puanları kadroya geçtikten sonra mebsis e işleniyor o yuzden yok dedım. ama atama yapılmama söz konusu olur mu sözleşmeli öğretmenlikte işleyiş nasıl

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK