Sağlık Özrü Tayini Uzak Yere Çıkarsa Hastalık Tedavisi İçin Merkeze Görevlendirme Yapılır Mı?

serdarsa48
06 Ağustos 2020 20:23

Kızımın rahatsızlığından dolayı mazeret tayini isteyeceğim bazen hastanede yatması gerekebiliyor bu konuyu gittiğim ilçedeki şube müdürü ile konuşsam merkezi bir yerde görevlendirme yapılır mı.
Uzak bir köyde olsak hastanede yanında olma şansınız yok mantık olarak

senerdemir
06 Ağustos 2020 22:00

Hocam çok geçmiş olsun, Allah şifasını tez zamanda versin inşallah... Görevlendirme bu anlamda keyfiyet içinde umarım helal süt emmiş bir idareciye denk gelirsin de sesini duyarlar... Genelde bu tarz görevlendirmeler ilçeler arası olunca İl Milli eğitim marifetiyle oluyor. ( Çünkü iller arasına açılan ilçelerin bir çoğunda doğru düzgün yatan hasta hizmeti veren hastane yok.) Yukarıda sözünü ettiğiniz görüşmeyi direkt İl yada ilçe milli eğitim müdürü ile yapmanızı tavsiye ederim.

mama4744
07 Ağustos 2020 02:06

Çok geçmiş olsun hocam. Tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Ben de kızımın hastalığından dolayı özür grubu tayini ile uzak bir ilçenin uzak bir köyüne atanmistim. İlk verdiğim dilekçe ile görevlendirme alamadım.Refakat izni kullandım.2. dilekcem olumlu oldu ve görevlendirme gerceklesti. Allah karşınıza halden anlayan vicdanlı insanlar çıkarır inşallah. Siz doktor raporunuz ile birlikte dilekçenizi mutlaka verin. Böylesi durumlarda olması çok mümkün. Tekrar geçmiş olsun.


Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK