Sağlıklı Gelecek (Healthy Future) Etwinning Projesi

Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri Nalan Baldan rehberliğinde Sağlıklı Gelecek (Healthy Future) adlı projeye katılmışlardır. 10 Türk,  7yabancı ortaklı bu proje uluslararası bir projedir. 

Bu proje ile öğrencileri başta sağlık olmak üzere, spor, temizlik, beslenme vb. kuralların benimsenmesini sağlayarak, tüm bu kuralların hayat felsefesi yapma yolunda yürümelerini sağlayacağız.

Projemizde pandemi ile mücadelede üzerimize düşen görevlerin benimsenmesini, öğrencilere yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı kazandırılmasını, obezite ile mücadelede fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırılması, temizlik kurallarının benimsenmesi, veli, okul ve öğrenci çalışanlarının sporla tanıştırılması, veliler ve ögrencilerde hareketli yaşam ile ilgili duyarlılığın arttırılması, sağlıklı beslenme ve hareketli yaşamı teşvik edici etkinlikler ile farkındalık oluşturulması hedeflenmiştir. 

  • 0 0
  • 27 Aralık 2020 12:15 375
  • nalan13ekim
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK