Scout İs Reborn: A Cub Scout Story Etwinning Projesi İzci Yararlıdır Haftası Etkinlikleri

Scout is Reborn:A Cub Scout Story eTwinning Projesi 14 öğretmen ve 5 ülke ile Eylül ayında çalışmalarına başladı.Çocuklarımızı fiziksel,ruhsal,zihinsel ve ahlaki açıdan geliştirerek topluma uyumlu bir vatandaş olmalarını amaçlayan projemiz nisan ayında sona erecektir.

İzci oyunları,düğümleri,şarkı ve alkışları öğretilerek çocuklarımızın yaparak ,yaşayarak ve eğlenerek öğrenmeleri sağlanmaktadır.

Karışık ülke takımları ile yapılan işbirlikçi çalışmalar öğrencilerimizin farklı kültürlerle tanışmasına vesile olmaktadır.

Her ay yapılan sunumlar ile(Zero Faste,Biyolojik Çeşitlilik,Kızılay,Origami,Yazar Buluşması) eğitici faaliyetler yapılmaktadır.

Projemiz web 2 araçlarını aktif olarak kullanılmakta  teknolojyi amaçlıktan çıkararak araç haline getmektedir

Her yıl 15-22 Şubat tarihinde ,dünya izcileri tarafından "İzci Yararlıdır"haftası kutlanıyor. Bu kapsamda Kırşehir Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu öğrencileri ihtiyaç sahipleri için yardım kampanyası düzenledi.Hazırlanan gıda kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Kırşehir Kızılay Derneğine teslim edildi.

Soğuk kış günlerinde sokak hayvanları da unutulmadı.Öğrenciler evlerinde hazırladıkları kuş yemlerini balkonlarına ve ağaçlara astılar.Sokak hayvanları için yem kapları bıraktılar.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Doç.Dr.Cengiz İpek  (Kocaeli Kızılay Derneği Başkanı) Kızılay hakkında bilgi verdi.

Vimeo.com/video/441334389

  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK