Şehit Hasan Asan İlkokulu eTwinning Projeleri

Renkli İplerin Geri Dönüşüm Dünyası E Twinning Projesi

Gaziantep Şehit Hasan Aslan İlkokulu 2/E sınıfı öğrencileri , öğretmenleri rehberliğinde ortağı olduğu Renkli İplerin Geri Dönüşüm Dünyası Projesi kapsamında birçok farklı etkinlikler gerçekleştirdi.

Projemizin tüm ortak okul öğrencileri tarafından yapılan ortak ürünümüz Türk Bayrağımıza katıkıda bulunmanın sevincini ve hayecanını yaşadılar.

Öğrencilerimiz proje kapsamında elde ettikleri becerileri ve öğrendikleri el sanatlarını günlük hayatlarında kullandıklarını, projemizi çok beğendiklerini,proje kapsamında yapılan etkinliklerden en çok balona tutkalla ip sarma çalışmasını beğendiklerini ve el sanatları içeren böyle projelerde yer almak istediklerini belirtttiler. 

Proje çalışmalarını görmek için tıklayınız...

-----------------------------

Oyun İster Bütün Çocuklar E Twinning Projesi

Gaziantep -Şehit Hasan Aslan İlkokulu 2/E sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri rehberliğinde Oyun İster Bütün Çocuklar projesi kapsamında  birçok akıl ve zeka oyunu öğrendiler.Yeni stratejiler geliştirdiler,yaratıcılıkları arttı,her alanda gelişim sağladılar.Tüm oyunları büyük bir heves ve heyecan içinde oynadılar.Öğrendikleri bilgileri hayata entegre ettiler.Oynadıkları oyunlarla farklı bakış açısı geliştirdiler.Yeni web-2 araçları öğrendiler ve kullandılar.Projemizin sonuna geldiğimiz bu günlerde kurucularımıza emeği geçen tüm ortaklarımıza ve her zaman  projemizin merkezinde olan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Proje çalışmalarını görmek için tıklayınız...

  • 3 10
  • 22 Haziran 2020 13:16 2.691
  • akara06
  • Aktif Haberler
  • overdozz
    24 Haziran 2020 11:30
    0 0
    birçok farklı farklı türlü türlü etkinlikler pek güzel olmuş.
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK