Şehitlerimiz Adına...

Çevrimdışı hacile

  • Bilge Meclis Üyesi
  • *****
  • 28.283
  • 223.340
  • 28.283
  • 223.340
# 11 Haz 2018 00:32:06
Rabbim bu mübarek Kadir gecesinde Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa(S.A.V) min yüzü suyu hürmetine hatimlerimizi ve dualarımızı kabul eylesin inşaAllah

Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm. Bismillahirrahmanirrahîm.

Allâhümme rabbenâ yâ rabbenâ tekabbel minnâ inneke entes semiul alim. Ve tüb aleynâ yâ mevlânâ inneke entet tevvâbür rahim. Vehdina ve veffiknâ ilel hakkı ve ilâ sıratın müstakıym. Bi bereketi hatmil Kur'ânil azim. Va'fü annâ yâ kerim. Vagfir lenâ zünübenâ bi fazlike ve keremike yâ ekremel ekremin ve yâ erhamer rahimin. Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ecmaıyn.
Ey rahmeti bol, mağrifet ve ihsanı sonsuz olan Rabbimiz bize İslâm gibi bir din Kur'ân gibi bir kitap ihsan ettin. Bizleri ahir zaman peygamberi Hz.Muhammed(S.A.V)’e ümmet olmayı nasip ettin. Sana sonsuz şükürler olsun, bizi hidâyetinden, inayetinden ayırma yâ Rabbi. Alemlere rahmet olarak gönderdiğin habibin Muhammed Mustafa (S.A.V.) hürmetine cümlemize affınla muamele eyle; Yüzlerimizin karasına bakma nar-ı cehennemde yakma, sen Rahimsin, Kerimsin, bizleri iki cihanda da mes'ud eyle yâ Rabbi. Burada âcizane tilâvet eylediğimiz Kur'ân-ı azimüş-şanı (okunan Hatmi şeriflerimizi),Yasin-i Şerifleri,Tebareke ve Amme Surelerini,Kelime-i Tevhitleri,Salavat-ı Şerifleri ve Aşr-ı Şerifleri  lutfen ve keremen kabule şayan eyle yâ Rabbi. Hâsıl olan ecir ve sevapları evvelen ve bizzât Kâinatın efendisi, insü cinnin nebisi iki cihan serveri Peygamberler Peygamberi Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V.) efendimizin mübarek, muazzez lâtif, şerif, nazif ruh-u saadetlerine fâkirane ve âcizâne hediyye eyledik vâsıl eyle yâ Rabbi. Ruh-u Resul-i kibriyayı hepimizden ve bütün geçmişlerimizden razı eyle, yüce şefaâtlerine onları ve cümlemizi nâil eyle yâ Rabbi.Peygamberimizin vasıtalarıyla bütün Peygamberâni izamın mukaddes ruhlarına, alü ezvaci tahirat, eshâbı güzin ridvanullahi Teâlâ aleyhim ecmaın - hazretiyle tabiin tebevvût tabiî, eimme-i dini mübin, müfessirîn. Muhaddisın ulemâ-i âmilîn, sulehâi salihîn, meşayihi vâsilin, Kurrâ-i kâmilin huffazitullâh ve Cemii hamelei Kur'an ve bilcümle sehidlerimiz ile bütün ehli imanın ervahine; ehli imanın ruhlarına hediyye eyledik vâsıl eyle yâ Rabbi.
Hatim-i Şeriflerimize ve okunan bütün sure,dua ve salavatlarımıza iştirak eden bütün kardeşlerimizin dünyadan ahirete göç etmiş mevtalarını, hısım akrabayı, talukatlarını, selam alıp selam verdiklerini, üzerinde zerre kadar hakkı bulunanları da, bu okunan Hatm-i şeriflerden , Yasin-i Şeriflerden,Tebareke ve Amme Surelerinden,Kelime-i Tevhitlerden,Salavat-ı Şeriflerden ve Aşr-ı Şeriflerden cümlesini hissedar eyle Yarabbi. Cümlesinin kabirlerini nur, makamlarını cennet, taksiratlarını affeyle, kabirlerini cennet bahçesinden bir bahçe eyle Yarabbi. Evlerimizde daima böylece Kur’an-ı Azimü Şan’ı okuyup okutmak nasip eyle Yarabbi. Hanesinde sıkıntıları varsa deffi ref eyle, daima bu haneye bolluk, bereket mutluluk nasip eyle Yarabbi.
Duamıza iştirak eden bütün üyelerinde dünyadan ahirete ne kadar ölmüşlerimiz varsa, ana, baba, evlat, kardeş, hısım, akraba, selam alıp selam verdiklerimiz, “Bizleri bu duadan unutma!” diyen din kardeşlerimizin de bilcümle ölmüşlerimizin ruhlarını şad eyle Yarabbi.
Bizler de onlar gibi olduğumuz zaman arkamızdan kur’an’larla, hatimlerle, tevhidlerle hatırlanmamızı cümlemize nasip eyle Yarabbi.
Bu kur’an’ı elden ele, dilden dile kainata ulaştıran muhterem büyüklerimizi, hocalarımızı,ilim yolunda uğraşan din kardeşlerimizi, iki cihanda aziz eyle Yarabbi.
Bir gün Azrail Aleyhisselam kapımızı çalıp “Canını almaya geldim hazırmısın ?” dediği zaman sağımızda Hazreti Kur’an, göğsümüzde  Şerefli bir iman, solumuzda eren, evliya, karşımızda Peygamber Efendimiz hazretlerinin nur cemalini görerek, dillerimiz “Allah Allah Allah, Lailahe İllallah, Muhammeden Resulullah, eşhedü en lailahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhu ve resuluh” diyerek, cümlemize çene kapatmak nasip eyle Yarabbi. Şu an ve şu dakika Azrail Aleyhisselam’la karşılaşan, canını teslim edemeyen, bu dünyaya gözlerini kaparken ecel terleri döken din kardeşlerimize de yardım eyle Yarabbi.
Bizlerde öldüğümüz zaman o ebedi olan karanlık evimize getirip de yatırdıkları zaman üstümüze toprağı çabuk çabuk atıp herkes evine gittiğinde nefsimizle, o karanlık kabirde yalnız başımıza kaldığımız zaman bizleri korkutma Yarabbi. Bu okunan Yasinleri ve Tebareke ve Amme surelerini ,Kelime-i Tevhitleri,salavat-ı şerifleri ve aşr-ı şerifleri bize orada yoldaş eyle, kabirlerimizi Cennet bahçesinden bir bahçe eyle. Cehennem çukuru etme yarabbi.
Münkir ve Nekir melekleri suale başladığı zaman “Rabbin kim ?” ”Allah”, “Peygamberin kim ?” “Muhammed Mustafa”, “Dinin nedir ?” “İslam”, “Kitabın nedir ?”, ”Kur’an-ı azim-uş şan”, “Hangi mezheptensin ?” “İmam-ı Azam”( veya İmam-ı şafi “) mezhebindenim”
“Müslüman mısın ?” “Elhamdülillah Müslümanım” dedirtmek nasip eyle Yarabbi.
Mahşer dediğin o kıyamet gününde Yüce Peygamberimizin huzurunda bizleri açık saçık, rezil, rusva etme yarabbi. Kıyamet günü kolaylık, sırat’ta selamet, cennet’inde cemalinde cümlemizi müşerref eyle, bu muhterem cemaati de nar-ı cehennem’inden azat eyle yarabbi.
Livail-hamd isminle musemma kılınan Yüce Peygamberin sancağının altında, burada nasıl toplanmışsak aynen orada da bizlere böylece cem olmayı nasip eyle yarabbi.
Hasta kullarına şifa, dertli kullarına deva, borçlulara eda , borçlarını ödemeyi nasip eyle Yarabbi.
Hastane köşelerinde yatan, derdine derman arayan, evlerimizde yatıp şifa bekleyen kardeşlerimize acil şifalar nasip eyle; şifası mümkün değilse, yatırıp kapılara baktırma, kullara muhtaç eyleme, üç gün yatak,dördüncü gün toprak nasip eyle Yarabbi.
Bizler de hasta olup yatağa düştüğümüz zaman “Evladım gelip bakacak mı ?, Komşum gelip hatırımı soracak mı ?. Bir tas çorba getirip beni doyuracak mı ?” dedirtmeden elden ayaktan düşürmeden, hayır hasenatımızı ederken bu kıymetli canımızı, sana teslim etmek nasip eyle Yarabbi.
Bizleri açlıkla, yoklukla, hastalıkla, kibirlilikle, cimrilikle terbiye etme Yarabbi.
Mekanı olmayana hayırlı mekan, evladı olmayana hayırlı evlat, rızkı dar olanlara bolluk, sıkıntısı olanlara da hayırlı kolaylık nasip eyle yarabbi.
Bizleri düşman çizmesi altında çiğnetmeyen yüce şehit ve gazi kumandanlarımızın ve bütün onlar gibi vatan için dövüşen, canını feda etmekten çekinmeyip ebediyete intikal etmiş, şehit ve gazilerine,depremde hayatını kaybeden şehit öğretmenlerimizin de ruhlarına hediye eyledik,cümlesini bu okunan Kur’an’ın şefaatlerine nail eyle, tahsiratlarını affeyle Yarabbi.
Ordularımızı denizde havada ve karada daima muhafaza ve muzaffer eyle Yarabbi.
Evlerimizi Kur’an’sız, camilerimizi cemaatsiz, ezansız bırakma, erkek evlatlarımızı camilerine cemaat eyle, başlarını secdeden ayırma, kalplerine iman, Kur’an, anne, baba sevgisi nasip eyle Yarabbi.
Genç kızlarımıza ağzı Kur’an’lı kalbi imanlı hayırlı erkek evlatlar,
Erkek evlatlarımıza ağzı Kur’an’lı kalbi imanlı, güzel ahlaklı, ilim ve merhametli, hayırlı kız evlatlar nasip eyle Yarabbi. Yuvalarına sağlık, sıhhat, mutluluk nasip eyle Yarabbi.
Kur’an’ımız, ordumuz, milletimiz, vatanımız, namusumuz, bizler sana teslimiz, muhafaza eyle Yarabbi.
Bizleri yoktan var eden sensin, bizler de senin çok aciz kullarınız.
Senden başka kime yalvarırız, bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışlayacak yine sensin, affına sığınıyoruz. Bizleri bu mübarek Mevlid Kandili gecesinde rahmetinle,nur deryanla yıka, anadan doğmuş gibi günahsız olarak sabaha çıkmak nasip eyle Yarabbi.
Bu Hatmi Şeriflerin okunmasına sebeb olanları ve amin diyenleri iki cihanda aziz eyle Yarabbi.
Hatim duasına katılan katılmayan herkesin günahlarını geniş mağfiretinle affeyle Ya Rabbi!
Bizlere hiçbir zaman düşünemediğimiz kadar büyük ve geniş nimetler ihsan eyle Ya Rabbi!
Hiçbir gölgenin olmadığı o dehşetli hesap gününde, senin gölgenin altında bulunmayı nasip eyle Allah’ım.
Bu hatime katılan arkadaşlarla beraber Cenette de komşu olmayı nasip eyle Ya Rabbi
Cennet ve Cemalinle bütün geçmişlerini ve cümlemizi şeref yâdeyle yâ Rabbi.
Ve hatimlerimize katılan katılmayan,dualarımıza katılan katılmayan bütün kardeşlerimizin gönüllerinden geçen muradlarını haklarında hayırlı eyle Ya Rabbi.
 Dualarımızı Kâ'bei muazzama ve Ravzai Mutahharada yapılan dualara ilhak ile müstecabeyle yâ Rabbi.
Amin Amin bi hürmeti Tâhâ ve Yasin. 
"Subhane Rabbike Rabbi’l-izzeti amma yesifun ve salamın ale’l-mirselin ve’l-hamdu lillahi Rabbi’l-alemin"
Bütün ölmüşlerimizin ve Sevgili Peygamberimizin (asm) ruhu için, Allah Teala’nın rızası için. El Fatiha.

Çevrimdışı ogrtmn35

  • Bilge Meclis Üyesi
  • *****
  • 17.412
  • 177.324
  • 1. Sınıf Öğretmeni
  • 17.412
  • 177.324
  • 1. Sınıf Öğretmeni
# 11 Haz 2018 09:53:41
Amin amin amin .Allah razı olsun [linkler sadece üyelerimize görünmektedir.] öğretmenim.Bu etkinliklere katılan tüm öğretmenlerimin  ölmüşlerine,
şehit eğitimcilerimize,
şehit askerlerimize , polislerimize,
depremlerde kazalarda yitirdiğimiz yakınlarımıza öğretmen ve öğrencilerimize,
evladını yitiren arkadaşlarımıza,
anne-babasını uğurlayanlara,
bana da....diyen herkese....
vasıl eylesin Rabbim.
Allah hepinizden razı olsun...Kandilimiz mübarek olsun inşallah..
Amin....

Çevrimdışı ogrtmn35

  • Bilge Meclis Üyesi
  • *****
  • 17.412
  • 177.324
  • 1. Sınıf Öğretmeni
  • 17.412
  • 177.324
  • 1. Sınıf Öğretmeni
# 11 Haz 2018 10:02:46
343. HATİM


1.Cüz:ogrtmn35
2.Cüz:ahmetce
3.Cüz:yeşilyazı
4.Cüz:yeşilyazı
5.Cüz:yeşilyazı
6.Cüz :yeşilyazı
7.Cüz:yeşilyazı
8.Cüz:yeşilyazı
9.Cüz:yeşilyazı
10.Cüz:yeşilyazı
11.Cüz:yeşilyazı
12.Cüz:yeşilyazı
13.Cüz:yeşilyazı
14.Cüz:yeşilyazı
15.Cüz:yeşilyazı
16.Cüz:memetrabia
17. Cüz:memetrabia
18.Cüz: memetrabia
19. Cüz:memetrabia
20.Cüz:memetrabia
21.Cüz:duyguaydın
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz:
30.Cüz:

12 TEMMUZ PERŞEMBE   akşamına kadar okuyan öğretmenlerimiz geri bildirim yaparsa seviniriz.Geri bildirim yapamayan arkadaşlarımız tatil olduğu için okunmuş kabul ederiz .Rabbim kolaylık ve kabul eylesin inşallah.Herkese hayırlı ,huzurlu ve mutlu bir tatil dilerim.


“Kim Kur’ân-ı Kerîm’den bir harf okursa, onun için bir iyilik sevabı vardır. Her bir iyiliğin karşılığı da on sevaptır. Ben, elif lâm mîm bir harftir demiyorum; bilâkis elif bir harftir, lâm bir harftir, mîm de bir harftir.”

Rabbim kabul eylesin.

Çevrimdışı ferdem

  • Bilge Meclis Üyesi
  • *****
  • 4.415
  • 27.381
  • 4.415
  • 27.381
# 11 Haz 2018 11:52:17
343. HATİM


1.Cüz:ogrtmn35
2.Cüz:ahmetce
3.Cüz:yeşilyazı
4.Cüz:yeşilyazı
5.Cüz:yeşilyazı
6.Cüz :yeşilyazı
7.Cüz:yeşilyazı
8.Cüz:yeşilyazı
9.Cüz:yeşilyazı
10.Cüz:yeşilyazı
11.Cüz:yeşilyazı
12.Cüz:yeşilyazı
13.Cüz:yeşilyazı
14.Cüz:yeşilyazı
15.Cüz:yeşilyazı
16.Cüz:memetrabia
17. Cüz:memetrabia
18.Cüz: memetrabia
19. Cüz:memetrabia
20.Cüz:memetrabia
21.Cüz:duyguaydın
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz:
30.Cüz: ferdem

12 TEMMUZ PERŞEMBE   akşamına kadar okuyan öğretmenlerimiz geri bildirim yaparsa seviniriz.Geri bildirim yapamayan arkadaşlarımız tatil olduğu için okunmuş kabul ederiz .Rabbim kolaylık ve kabul eylesin inşallah.Herkese hayırlı ,huzurlu ve mutlu bir tatil dilerim.


“Kim Kur’ân-ı Kerîm’den bir harf okursa, onun için bir iyilik sevabı vardır. Her bir iyiliğin karşılığı da on sevaptır. Ben, elif lâm mîm bir harftir demiyorum; bilâkis elif bir harftir, lâm bir harftir, mîm de bir harftir.”

Rabbim kabul eylesin.

Çevrimdışı mehmetalibozlu

  • Bilge Üye
  • *****
  • 3.492
  • 6.076
  • 1. Sınıf Öğretmeni
  • 3.492
  • 6.076
  • 1. Sınıf Öğretmeni
# 14 Haz 2018 13:11:36
Bende araya girmiş olacağım ama Ramazan ayında nuyetlendigim hatim yarım kaldı son 5 cüz de bana yardım edebilir misiniz

Çevrimdışı seliali

  • Bilge Meclis Üyesi
  • *****
  • 4.869
  • 31.318
  • 2. Sınıf Öğretmeni
  • 4.869
  • 31.318
  • 2. Sınıf Öğretmeni
# 14 Haz 2018 17:14:03
[linkler sadece üyelerimize görünmektedir.]
Rabbim bu mübarek Kadir gecesinde Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa(S.A.V) min yüzü suyu hürmetine hatimlerimizi ve dualarımızı kabul eylesin inşaAllah

Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm. Bismillahirrahmanirrahîm.

Allâhümme rabbenâ yâ rabbenâ tekabbel minnâ inneke entes semiul alim. Ve tüb aleynâ yâ mevlânâ inneke entet tevvâbür rahim. Vehdina ve veffiknâ ilel hakkı ve ilâ sıratın müstakıym. Bi bereketi hatmil Kur'ânil azim. Va'fü annâ yâ kerim. Vagfir lenâ zünübenâ bi fazlike ve keremike yâ ekremel ekremin ve yâ erhamer rahimin. Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ecmaıyn.
Ey rahmeti bol, mağrifet ve ihsanı sonsuz olan Rabbimiz bize İslâm gibi bir din Kur'ân gibi bir kitap ihsan ettin. Bizleri ahir zaman peygamberi Hz.Muhammed(S.A.V)’e ümmet olmayı nasip ettin. Sana sonsuz şükürler olsun, bizi hidâyetinden, inayetinden ayırma yâ Rabbi. Alemlere rahmet olarak gönderdiğin habibin Muhammed Mustafa (S.A.V.) hürmetine cümlemize affınla muamele eyle; Yüzlerimizin karasına bakma nar-ı cehennemde yakma, sen Rahimsin, Kerimsin, bizleri iki cihanda da mes'ud eyle yâ Rabbi. Burada âcizane tilâvet eylediğimiz Kur'ân-ı azimüş-şanı (okunan Hatmi şeriflerimizi),Yasin-i Şerifleri,Tebareke ve Amme Surelerini,Kelime-i Tevhitleri,Salavat-ı Şerifleri ve Aşr-ı Şerifleri  lutfen ve keremen kabule şayan eyle yâ Rabbi. Hâsıl olan ecir ve sevapları evvelen ve bizzât Kâinatın efendisi, insü cinnin nebisi iki cihan serveri Peygamberler Peygamberi Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V.) efendimizin mübarek, muazzez lâtif, şerif, nazif ruh-u saadetlerine fâkirane ve âcizâne hediyye eyledik vâsıl eyle yâ Rabbi. Ruh-u Resul-i kibriyayı hepimizden ve bütün geçmişlerimizden razı eyle, yüce şefaâtlerine onları ve cümlemizi nâil eyle yâ Rabbi.Peygamberimizin vasıtalarıyla bütün Peygamberâni izamın mukaddes ruhlarına, alü ezvaci tahirat, eshâbı güzin ridvanullahi Teâlâ aleyhim ecmaın - hazretiyle tabiin tebevvût tabiî, eimme-i dini mübin, müfessirîn. Muhaddisın ulemâ-i âmilîn, sulehâi salihîn, meşayihi vâsilin, Kurrâ-i kâmilin huffazitullâh ve Cemii hamelei Kur'an ve bilcümle sehidlerimiz ile bütün ehli imanın ervahine; ehli imanın ruhlarına hediyye eyledik vâsıl eyle yâ Rabbi.
Hatim-i Şeriflerimize ve okunan bütün sure,dua ve salavatlarımıza iştirak eden bütün kardeşlerimizin dünyadan ahirete göç etmiş mevtalarını, hısım akrabayı, talukatlarını, selam alıp selam verdiklerini, üzerinde zerre kadar hakkı bulunanları da, bu okunan Hatm-i şeriflerden , Yasin-i Şeriflerden,Tebareke ve Amme Surelerinden,Kelime-i Tevhitlerden,Salavat-ı Şeriflerden ve Aşr-ı Şeriflerden cümlesini hissedar eyle Yarabbi. Cümlesinin kabirlerini nur, makamlarını cennet, taksiratlarını affeyle, kabirlerini cennet bahçesinden bir bahçe eyle Yarabbi. Evlerimizde daima böylece Kur’an-ı Azimü Şan’ı okuyup okutmak nasip eyle Yarabbi. Hanesinde sıkıntıları varsa deffi ref eyle, daima bu haneye bolluk, bereket mutluluk nasip eyle Yarabbi.
Duamıza iştirak eden bütün üyelerinde dünyadan ahirete ne kadar ölmüşlerimiz varsa, ana, baba, evlat, kardeş, hısım, akraba, selam alıp selam verdiklerimiz, “Bizleri bu duadan unutma!” diyen din kardeşlerimizin de bilcümle ölmüşlerimizin ruhlarını şad eyle Yarabbi.
Bizler de onlar gibi olduğumuz zaman arkamızdan kur’an’larla, hatimlerle, tevhidlerle hatırlanmamızı cümlemize nasip eyle Yarabbi.
Bu kur’an’ı elden ele, dilden dile kainata ulaştıran muhterem büyüklerimizi, hocalarımızı,ilim yolunda uğraşan din kardeşlerimizi, iki cihanda aziz eyle Yarabbi.
Bir gün Azrail Aleyhisselam kapımızı çalıp “Canını almaya geldim hazırmısın ?” dediği zaman sağımızda Hazreti Kur’an, göğsümüzde  Şerefli bir iman, solumuzda eren, evliya, karşımızda Peygamber Efendimiz hazretlerinin nur cemalini görerek, dillerimiz “Allah Allah Allah, Lailahe İllallah, Muhammeden Resulullah, eşhedü en lailahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhu ve resuluh” diyerek, cümlemize çene kapatmak nasip eyle Yarabbi. Şu an ve şu dakika Azrail Aleyhisselam’la karşılaşan, canını teslim edemeyen, bu dünyaya gözlerini kaparken ecel terleri döken din kardeşlerimize de yardım eyle Yarabbi.
Bizlerde öldüğümüz zaman o ebedi olan karanlık evimize getirip de yatırdıkları zaman üstümüze toprağı çabuk çabuk atıp herkes evine gittiğinde nefsimizle, o karanlık kabirde yalnız başımıza kaldığımız zaman bizleri korkutma Yarabbi. Bu okunan Yasinleri ve Tebareke ve Amme surelerini ,Kelime-i Tevhitleri,salavat-ı şerifleri ve aşr-ı şerifleri bize orada yoldaş eyle, kabirlerimizi Cennet bahçesinden bir bahçe eyle. Cehennem çukuru etme yarabbi.
Münkir ve Nekir melekleri suale başladığı zaman “Rabbin kim ?” ”Allah”, “Peygamberin kim ?” “Muhammed Mustafa”, “Dinin nedir ?” “İslam”, “Kitabın nedir ?”, ”Kur’an-ı azim-uş şan”, “Hangi mezheptensin ?” “İmam-ı Azam”( veya İmam-ı şafi “) mezhebindenim”
“Müslüman mısın ?” “Elhamdülillah Müslümanım” dedirtmek nasip eyle Yarabbi.
Mahşer dediğin o kıyamet gününde Yüce Peygamberimizin huzurunda bizleri açık saçık, rezil, rusva etme yarabbi. Kıyamet günü kolaylık, sırat’ta selamet, cennet’inde cemalinde cümlemizi müşerref eyle, bu muhterem cemaati de nar-ı cehennem’inden azat eyle yarabbi.
Livail-hamd isminle musemma kılınan Yüce Peygamberin sancağının altında, burada nasıl toplanmışsak aynen orada da bizlere böylece cem olmayı nasip eyle yarabbi.
Hasta kullarına şifa, dertli kullarına deva, borçlulara eda , borçlarını ödemeyi nasip eyle Yarabbi.
Hastane köşelerinde yatan, derdine derman arayan, evlerimizde yatıp şifa bekleyen kardeşlerimize acil şifalar nasip eyle; şifası mümkün değilse, yatırıp kapılara baktırma, kullara muhtaç eyleme, üç gün yatak,dördüncü gün toprak nasip eyle Yarabbi.
Bizler de hasta olup yatağa düştüğümüz zaman “Evladım gelip bakacak mı ?, Komşum gelip hatırımı soracak mı ?. Bir tas çorba getirip beni doyuracak mı ?” dedirtmeden elden ayaktan düşürmeden, hayır hasenatımızı ederken bu kıymetli canımızı, sana teslim etmek nasip eyle Yarabbi.
Bizleri açlıkla, yoklukla, hastalıkla, kibirlilikle, cimrilikle terbiye etme Yarabbi.
Mekanı olmayana hayırlı mekan, evladı olmayana hayırlı evlat, rızkı dar olanlara bolluk, sıkıntısı olanlara da hayırlı kolaylık nasip eyle yarabbi.
Bizleri düşman çizmesi altında çiğnetmeyen yüce şehit ve gazi kumandanlarımızın ve bütün onlar gibi vatan için dövüşen, canını feda etmekten çekinmeyip ebediyete intikal etmiş, şehit ve gazilerine,depremde hayatını kaybeden şehit öğretmenlerimizin de ruhlarına hediye eyledik,cümlesini bu okunan Kur’an’ın şefaatlerine nail eyle, tahsiratlarını affeyle Yarabbi.
Ordularımızı denizde havada ve karada daima muhafaza ve muzaffer eyle Yarabbi.
Evlerimizi Kur’an’sız, camilerimizi cemaatsiz, ezansız bırakma, erkek evlatlarımızı camilerine cemaat eyle, başlarını secdeden ayırma, kalplerine iman, Kur’an, anne, baba sevgisi nasip eyle Yarabbi.
Genç kızlarımıza ağzı Kur’an’lı kalbi imanlı hayırlı erkek evlatlar,
Erkek evlatlarımıza ağzı Kur’an’lı kalbi imanlı, güzel ahlaklı, ilim ve merhametli, hayırlı kız evlatlar nasip eyle Yarabbi. Yuvalarına sağlık, sıhhat, mutluluk nasip eyle Yarabbi.
Kur’an’ımız, ordumuz, milletimiz, vatanımız, namusumuz, bizler sana teslimiz, muhafaza eyle Yarabbi.
Bizleri yoktan var eden sensin, bizler de senin çok aciz kullarınız.
Senden başka kime yalvarırız, bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışlayacak yine sensin, affına sığınıyoruz. Bizleri bu mübarek Mevlid Kandili gecesinde rahmetinle,nur deryanla yıka, anadan doğmuş gibi günahsız olarak sabaha çıkmak nasip eyle Yarabbi.
Bu Hatmi Şeriflerin okunmasına sebeb olanları ve amin diyenleri iki cihanda aziz eyle Yarabbi.
Hatim duasına katılan katılmayan herkesin günahlarını geniş mağfiretinle affeyle Ya Rabbi!
Bizlere hiçbir zaman düşünemediğimiz kadar büyük ve geniş nimetler ihsan eyle Ya Rabbi!
Hiçbir gölgenin olmadığı o dehşetli hesap gününde, senin gölgenin altında bulunmayı nasip eyle Allah’ım.
Bu hatime katılan arkadaşlarla beraber Cenette de komşu olmayı nasip eyle Ya Rabbi
Cennet ve Cemalinle bütün geçmişlerini ve cümlemizi şeref yâdeyle yâ Rabbi.
Ve hatimlerimize katılan katılmayan,dualarımıza katılan katılmayan bütün kardeşlerimizin gönüllerinden geçen muradlarını haklarında hayırlı eyle Ya Rabbi.
 Dualarımızı Kâ'bei muazzama ve Ravzai Mutahharada yapılan dualara ilhak ile müstecabeyle yâ Rabbi.
Amin Amin bi hürmeti Tâhâ ve Yasin. 
"Subhane Rabbike Rabbi’l-izzeti amma yesifun ve salamın ale’l-mirselin ve’l-hamdu lillahi Rabbi’l-alemin"
Bütün ölmüşlerimizin ve Sevgili Peygamberimizin (asm) ruhu için, Allah Teala’nın rızası için. El Fatiha.

Amin amin amin.. Rabbim kabul buyursun, vesile olanlardan, okuyanlardan razı olsun..

Son hatmi şeriften sıradaki cüzü alabilirim..

Çevrimdışı ferdem

  • Bilge Meclis Üyesi
  • *****
  • 4.415
  • 27.381
  • 4.415
  • 27.381
# 17 Haz 2018 01:05:21
343. HATİM


1.Cüz:ogrtmn35
2.Cüz:ahmetce
3.Cüz:yeşilyazı
4.Cüz:yeşilyazı
5.Cüz:yeşilyazı
6.Cüz :yeşilyazı
7.Cüz:yeşilyazı
8.Cüz:yeşilyazı
9.Cüz:yeşilyazı
10.Cüz:yeşilyazı
11.Cüz:yeşilyazı
12.Cüz:yeşilyazı
13.Cüz:yeşilyazı
14.Cüz:yeşilyazı
15.Cüz:yeşilyazı
16.Cüz:memetrabia
17. Cüz:memetrabia
18.Cüz: memetrabia
19. Cüz:memetrabia
20.Cüz:memetrabia
21.Cüz:duyguaydın
22.Cüz:seliali
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz:
30.Cüz: ferdem

12 TEMMUZ PERŞEMBE   akşamına kadar okuyan öğretmenlerimiz geri bildirim yaparsa seviniriz.Geri bildirim yapamayan arkadaşlarımız tatil olduğu için okunmuş kabul ederiz .Rabbim kolaylık ve kabul eylesin inşallah.Herkese hayırlı ,huzurlu ve mutlu bir tatil dilerim.


“Kim Kur’ân-ı Kerîm’den bir harf okursa, onun için bir iyilik sevabı vardır. Her bir iyiliğin karşılığı da on sevaptır. Ben, elif lâm mîm bir harftir demiyorum; bilâkis elif bir harftir, lâm bir harftir, mîm de bir harftir.”

Rabbim kabul eylesin.

Çevrimdışı gümüş_ay

  • Tecrübeli Üye
  • ****
  • 245
  • 2.404
  • 1. Sınıf Öğretmeni
  • 245
  • 2.404
  • 1. Sınıf Öğretmeni
# 20 Haz 2018 19:17:14
23 ile 29. Cüzlere dahil bütün arayı bana yazabilirsiniz. Şu an 28. Cüzü okuyorum. 12 Temmuza kadar hepsini bitiririm. O yüzden hepsini okundu yazabilirsiniz. İyi tatiller.

Çevrimdışı hacile

  • Bilge Meclis Üyesi
  • *****
  • 28.283
  • 223.340
  • 28.283
  • 223.340
# 21 Haz 2018 08:02:31
343. HATİM


1.Cüz:ogrtmn35
2.Cüz:ahmetce
3.Cüz:yeşilyazı
4.Cüz:yeşilyazı
5.Cüz:yeşilyazı
6.Cüz :yeşilyazı
7.Cüz:yeşilyazı
8.Cüz:yeşilyazı
9.Cüz:yeşilyazı
10.Cüz:yeşilyazı
11.Cüz:yeşilyazı
12.Cüz:yeşilyazı
13.Cüz:yeşilyazı
14.Cüz:yeşilyazı
15.Cüz:yeşilyazı
16.Cüz:memetrabia
17. Cüz:memetrabia
18.Cüz: memetrabia
19. Cüz:memetrabia
20.Cüz:memetrabia
21.Cüz:duyguaydın-OKUNDU
22.Cüz:seliali
23.Cüz:gümüş-ay
24.Cüz:gümüş-ay
25.Cüz:gümüş-ay
26.Cüz:gümüş-ay
27.Cüz:gümüş-ay
28.Cüz:gümüş-ay
29.Cüz:gümüş-ay
30.Cüz: ferdem

12 TEMMUZ PERŞEMBE   akşamına kadar okuyan öğretmenlerimiz geri bildirim yaparsa seviniriz.Geri bildirim yapamayan arkadaşlarımız tatil olduğu için okunmuş kabul ederiz .Rabbim kolaylık ve kabul eylesin inşallah.Herkese hayırlı ,huzurlu ve mutlu bir tatil dilerim.


“Kim Kur’ân-ı Kerîm’den bir harf okursa, onun için bir iyilik sevabı vardır. Her bir iyiliğin karşılığı da on sevaptır. Ben, elif lâm mîm bir harftir demiyorum; bilâkis elif bir harftir, lâm bir harftir, mîm de bir harftir.”

Rabbim kabul eylesin.

Çevrimiçi memetrabia

  • Uzman Üye
  • *****
  • 2.676
  • 9.494
  • 1. Sınıf Öğretmeni
  • 2.676
  • 9.494
  • 1. Sınıf Öğretmeni
# 29 Haz 2018 08:48:48
Cumanız mübarek olsun arkadaşlar.343.Hatim 16,17,18,19 ve 20.cüzler okundu.Rabbim kabul etsin inşaAllah.

Çevrimdışı hacile

  • Bilge Meclis Üyesi
  • *****
  • 28.283
  • 223.340
  • 28.283
  • 223.340
# 29 Haz 2018 17:11:59
343. HATİM


1.Cüz:ogrtmn35
2.Cüz:ahmetce
3.Cüz:yeşilyazı
4.Cüz:yeşilyazı
5.Cüz:yeşilyazı
6.Cüz :yeşilyazı
7.Cüz:yeşilyazı
8.Cüz:yeşilyazı
9.Cüz:yeşilyazı
10.Cüz:yeşilyazı
11.Cüz:yeşilyazı
12.Cüz:yeşilyazı
13.Cüz:yeşilyazı
14.Cüz:yeşilyazı
15.Cüz:yeşilyazı
16.Cüz:memetrabia---OKUNDU
17. Cüz:memetrabia---OKUNDU
18.Cüz: memetrabia---OKUNDU
19. Cüz:memetrabia---OKUNDU
20.Cüz:memetrabia---OKUNDU
21.Cüz:duyguaydın-OKUNDU
22.Cüz:seliali
23.Cüz:gümüş-ay
24.Cüz:gümüş-ay
25.Cüz:gümüş-ay
26.Cüz:gümüş-ay
27.Cüz:gümüş-ay
28.Cüz:gümüş-ay
29.Cüz:gümüş-ay
30.Cüz: ferdem

12 TEMMUZ PERŞEMBE   akşamına kadar okuyan öğretmenlerimiz geri bildirim yaparsa seviniriz.Geri bildirim yapamayan arkadaşlarımız tatil olduğu için okunmuş kabul ederiz .Rabbim kolaylık ve kabul eylesin inşallah.Herkese hayırlı ,huzurlu ve mutlu bir tatil dilerim.


“Kim Kur’ân-ı Kerîm’den bir harf okursa, onun için bir iyilik sevabı vardır. Her bir iyiliğin karşılığı da on sevaptır. Ben, elif lâm mîm bir harftir demiyorum; bilâkis elif bir harftir, lâm bir harftir, mîm de bir harftir.”

Rabbim kabul eylesin.

Çevrimdışı yeşilyazı

  • Uzman Üye
  • *****
  • 1.588
  • 1.135
  • 1.588
  • 1.135
# 03 Tem 2018 22:51:12
Aldığım cüzleri okudum. Allah kabul etsin.

Çevrimdışı duyguaydın

  • Moderatör
  • *****
  • 5.361
  • 125.844
  • 5.361
  • 125.844
# 04 Tem 2018 00:32:35
343. HATİM


1.Cüz:ogrtmn35
2.Cüz:ahmetce
3.Cüz:yeşilyazı---OKUNDU
4.Cüz:yeşilyazı---OKUNDU
5.Cüz:yeşilyazı---OKUNDU
6.Cüz :yeşilyazı---OKUNDU
7.Cüz:yeşilyazı---OKUNDU
8.Cüz:yeşilyazı---OKUNDU
9.Cüz:yeşilyazı---OKUNDU
10.Cüz:yeşilyazı---OKUNDU
11.Cüz:yeşilyazı---OKUNDU
12.Cüz:yeşilyazı---OKUNDU
13.Cüz:yeşilyazı---OKUNDU
14.Cüz:yeşilyazı---OKUNDU
15.Cüz:yeşilyazı---OKUNDU
16.Cüz:memetrabia---OKUNDU
17. Cüz:memetrabia---OKUNDU
18.Cüz: memetrabia---OKUNDU
19. Cüz:memetrabia---OKUNDU
20.Cüz:memetrabia---OKUNDU
21.Cüz:duyguaydın-OKUNDU
22.Cüz:seliali
23.Cüz:gümüş-ay---OKUNDU
24.Cüz:gümüş-ay---OKUNDU
25.Cüz:gümüş-ay---OKUNDU
26.Cüz:gümüş-ay---OKUNDU
27.Cüz:gümüş-ay---OKUNDU
28.Cüz:gümüş-ay---OKUNDU
29.Cüz:gümüş-ay---OKUNDU
30.Cüz: ferdem

12 TEMMUZ PERŞEMBE   akşamına kadar okuyan öğretmenlerimiz geri bildirim yaparsa seviniriz.Geri bildirim yapamayan arkadaşlarımız tatil olduğu için okunmuş kabul ederiz .Rabbim kolaylık ve kabul eylesin inşallah.Herkese hayırlı ,huzurlu ve mutlu bir tatil dilerim.


“Kim Kur’ân-ı Kerîm’den bir harf okursa, onun için bir iyilik sevabı vardır. Her bir iyiliğin karşılığı da on sevaptır. Ben, elif lâm mîm bir harftir demiyorum; bilâkis elif bir harftir, lâm bir harftir, mîm de bir harftir.”

Rabbim kabul eylesin.

Çevrimdışı ahmetce

  • B Grubu
  • 5.759
  • 33.899
  • 4. Sınıf Öğretmeni
  • 5.759
  • 33.899
  • 4. Sınıf Öğretmeni
# 11 Tem 2018 05:55:03
2. cüz okundu. Rabbim kabul eylesin.
Kur'an dolu günler diliyorum.

Çevrimdışı hacile

  • Bilge Meclis Üyesi
  • *****
  • 28.283
  • 223.340
  • 28.283
  • 223.340
# 12 Tem 2018 11:36:04
343. HATİM


1.Cüz:ogrtmn35
2.Cüz:ahmetce---OKUNDU
3.Cüz:yeşilyazı---OKUNDU
4.Cüz:yeşilyazı---OKUNDU
5.Cüz:yeşilyazı---OKUNDU
6.Cüz :yeşilyazı---OKUNDU
7.Cüz:yeşilyazı---OKUNDU
8.Cüz:yeşilyazı---OKUNDU
9.Cüz:yeşilyazı---OKUNDU
10.Cüz:yeşilyazı---OKUNDU
11.Cüz:yeşilyazı---OKUNDU
12.Cüz:yeşilyazı---OKUNDU
13.Cüz:yeşilyazı---OKUNDU
14.Cüz:yeşilyazı---OKUNDU
15.Cüz:yeşilyazı---OKUNDU
16.Cüz:memetrabia---OKUNDU
17. Cüz:memetrabia---OKUNDU
18.Cüz: memetrabia---OKUNDU
19. Cüz:memetrabia---OKUNDU
20.Cüz:memetrabia---OKUNDU
21.Cüz:duyguaydın-OKUNDU
22.Cüz:seliali
23.Cüz:gümüş-ay---OKUNDU
24.Cüz:gümüş-ay---OKUNDU
25.Cüz:gümüş-ay---OKUNDU
26.Cüz:gümüş-ay---OKUNDU
27.Cüz:gümüş-ay---OKUNDU
28.Cüz:gümüş-ay---OKUNDU
29.Cüz:gümüş-ay---OKUNDU
30.Cüz: ferdem

12 TEMMUZ PERŞEMBE   akşamına kadar okuyan öğretmenlerimiz geri bildirim yaparsa seviniriz.Geri bildirim yapamayan arkadaşlarımız tatil olduğu için okunmuş kabul ederiz .Rabbim kolaylık ve kabul eylesin inşallah.Herkese hayırlı ,huzurlu ve mutlu bir tatil dilerim.


“Kim Kur’ân-ı Kerîm’den bir harf okursa, onun için bir iyilik sevabı vardır. Her bir iyiliğin karşılığı da on sevaptır. Ben, elif lâm mîm bir harftir demiyorum; bilâkis elif bir harftir, lâm bir harftir, mîm de bir harftir.”

Rabbim kabul eylesin.

 


Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK