Sınav Analiz Programı 2024 E Okul Uyumlu Çok Kolay

Açıklama:
Sınav Analiz Programı 2024 E Okul Uyumlu Çok Kolay 60 Mevcuda kadar her branş Sınav Analiz Programını çok kolay yapabilir ve Öğrenci Geri Bildirimi alabilir. E-okuldan öğrenci isimlerini sadece iki rapor indirerek toplu olarak alabilirsiniz. Öğrenci işleri raporunda “Şube öğrenci sayıları” nı Excel sadece veri olarak kırmızı renkli “S” sekmesi A1 hücresine, “Şube Listesi çift sütunlu aşağı” raporunu Sınıf ve Şube Tümü seçip, tamam deyip, Excel sadece veri olarak, kırmızı renkli “V” sekmesi A1 hücresine yapıştırınız. “=” ile başlayan hücreler formüllüdür. Değiştirmeyiniz. Açıklamaları dikkate alınız. Kurulum tamam. Her sınıf için farklı kaydediniz. Türkçe sekmesi 70 puandan hesaplandı. 40 Mevcut için 40 sekmelerini, 60 mevcut için 60 sekmelerini kullanınız. Dosyanın yeni versiyonunun olması, her geçen gün programı daha kolaylaştırmak ve her ihtiyaca cevap vermek içindir. Tüm okul öğrenci isimleri elinizin altında. Nakil gelen giden olunca e-okul raporunu tekrar indirip yapıştırınız. Eğer beğinirseniz bir teşekkür iyi olur.
Bölüm:
Genel Programlar
Gönderen:
Ferhat ÖZDEMİR
Tarih:
02 Aralık 2023
Boyut:
1.232 Mb
İndirme:
2.072
Teşekkür:
2

Teşekkür Et

Rapor Et
  • Ferhat ÖZDEMİR 03 Şubat 2024
    Son sürüm "Sınav Analiz Geri Bildirim Programı" nı kullanmanızı tavsiye ederim. Öğrenci işlerinde tüm okul öğrencileri raporlanamamaktadır.
  • Ferhat ÖZDEMİR 04 Ocak 2024
    Sınav Analiz Programı (yeni) yi kullanınız. Sıfır puan geri bildirimi eklendi.
  • Ferhat ÖZDEMİR 03 Aralık 2023
    Dosyayı verimli bir şekilde kullanmak için, https://youtu.be/EymD9LBKyOs videosunu izlemenizi öneririm. Sorunuz olursa yorum kısmına yazınız. Yardımcı olurum.
  • Ferhat ÖZDEMİR 02 Aralık 2023
    Benim gönderdiğim daha önceki analiz programlarının en gelişmiş ve en çok çok kolay olanı bu tek dosyada. Ben daha iyisini yapana kadar şimdilik en kullanışlı olan program bu dosyada.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK