Diyarbakır sınıf öğretmenliği 2.sınıfım..
Gazi ve Erciyes üniversitesinden geçiş için kabul aldım kararsızım .önerileriniz benim için değerli diyen bir öğrenciye yararlı tavsiye nedir?
Ailesi Kayseri'de oturuyor..
Ailesi madem Kayseri'de o halde Erciyes derim.Malumunuz sınıf öğretmenliği için üniversite çok da önemli değil.Kaldı ki Erciyes'te köklü bir üniversite.Ha!Ailemden uzak olsun istiyorum diyorsa o zaman Gazi.
Ailesi Kayseri de ise Erciyes Üniversitesi
Kayseri sessiz, sakin, dumduz bir sehir.Tramway hatti Erciyes icine kadar gidiyor.Ev kirasi ucuz.Heleki universite dibinde ogrenciler icin kalacak yer de var.Ama Ankara daha iyi diyecegim ama ev sorunu olur.
Tavsiyem yol yakınken sınıf öğretmenliğini bıraksın.İlla öğretmenlik istiyorsa branş seçsin
Hiç düşünmeden Gazi'ye git derim. Egitim Fakültesi çok kaliteli ayrica atama sıralamalarinda da ust sıralardaydi diye hatırlıyorum. Maddi açıdan sorun yaşamayacağını düşünüyorsan son 2 seneni Ankarada geçirmeni öneririm. Ufkun ve vizyonun açısından Gazi daha iyi bir seçenek. Erciyes hakkinda bilgi sahibi degilim.