Sınıfım Çevrim İçi 2

Türkiye'nin farklı illerinden 10 öğretmen ve öğrencileri proje hedefleri gereği uygulayacakları  harmanlanmış öğrenme modelinde kullanmak üzere hazırladıkları içerikleri; uzaktan eğitim sürecinde canlı derslere veya yüz yüze eğitime katılamayan, katılmış olsalar da eksik gördükleri konuları tamamlamak isteyen öğrenciler ve web 2.0 kullanımına hakim olmayan öğretmenlerin kullanımına açtılar.

 2020-2021 eğitim öğretim yılının 1. Döneminde Sınıfım Çevrim İçi projesini uygulayıp sonuçlandırdılar. Veli, öğretmen ve öğrencilerden aldıkları geri dönüşler sonucunda aynı adla içerikleri çeşitlendirerek yeni bir proje başlattılar.

Sınıfım Çevrim İçi 2 projesi ile İlkokul 2. Sınıf kazanımlarına yönelik konu anlatımı video ve animasyonları, pekiştirme ve değerlendirme süreçlerine yönelik web 2.0 araçları ile oluşturulmuş dijital içerikler ve oyunlar hazırlayan proje ekibi aynı zamanda EBA web portalında da paylaşıma açık (vFabrika,H5P,sınav,alıştırma,test) etkileşimli içerikler ile öğretmen ve öğrencilere destek vermeye devam ediyor.

Proje adı ile açtıkları YouTube kanalı üzerinden konu anlatımı yapan ekip, konuların işlendiği videoların açıklamalar kısmında öğretmen ve öğrenciler için hazırlanmış etkileşimli içeriklerin linklerini ve EBA uzantılı bağlantılarını paylaşmaya devam ediyor.

Sınıfım Çevrim İçi 2 Projesinin bir projeden çok daha fazlası olduğuna inanan proje yürütücüleri, yeni dönem ile birlikte öğretmen, öğrenci ve velilere yönelik sürpriz etkinlik ve çalışmaların de planlandığını müjdeliyor.

Youtube.com/wW3rIj3kdP0

sinifimcevrimici.weebly.com/

  • 1 3
  • 16 Mart 2021 01:57 638
  • glldn
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK