Sorumluyuz-We Are Responsible Etwinning Projesi

   Çanakkale Çan 75. Yıl Murat Köse İlkokulu 3/F sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Duygu Cantemür öncülüğünde Sorumluyuz - We Are Responsible eTwinning projesine başladılar. Projede doğa sevgisi,çevre bilincinin gelişmesi,geri dönüşümün önemi,hayvan sevgisi konusuda öğrencilerimizin bilinçlenmesi ve bu konularda farkındalık yaratmayı amaçlıyorlar. 

      10 Türk ve 6 Azerbaycan ve 1 İtalya ortaklı proje çalışmalarına öğrencilerin yoğun ilgisiyle devam ediyor. 

       Öğrencilerimizin küçük yaşlardan itibaren doğa sevgisi kazanması ve bu kazanımın sürdürülebilirliğine yönelik doğru tutum ve davranışlarını geliştirmesi,doğa dostu bir yaşam tarzını benimsemesi,çevre bilinçlerinin gelişmesi, doğaya saygılarının ve doğadaki canlılara sevgilerinin artması,sorumluluk bilinçlerinin gelişmesi,gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmak için gönüllü olmaları ve bu alanda farkındalık yaratmak düşünceleri projemizin oluşmasını sağlamıştır.

      Uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerin web 2 araçlarını kullanarak projeye katılım sağlıyorlar. Hızla değişen ve dijitalleşen eğitim ortamlarına daha kolay uyum sağlamaları da bir başka amacımız. 

Projemizin tanıtım filmine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz

Sorumluyuz

  • 1 0
  • 27 Aralık 2020 00:03 505
  • symantic
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK