Sosyal Medyadaki Ayak İzlerim

My Footprints on Social Media (Sosyal Medyadaki Ayak İzlerim)- eTwinning Projesi

Ocak ayında My Footprints on Social Media- Sosyal Medyadaki Ayak İzlerim" adlı eTwinning projesi Ulusal Destek Servisi tarafından onaylanarak faaliyetlerine başlamıştır. Projede Romanya , Gürcistan , Türkiye, Azerbaycan ortaklığıyla 12 ortak üye çalışmalarına başlamıştır.

Sosyal medya ve internet kullanımı günümüzde çok yaygınlaşmıştır.İnsanlar günlük yaşamlarını sosyal medya hesaplarında paylaşmakta , başka hayatları takip etmekte , alışveriş yapmakta , faturalarını ödemekte ve birçok farklı faaliyetleri gerçekleştirmektedirler. Hatta covid19 pandemisi sürecinde aylar boyunca uzaktan eğitim yapılmıştır. Bu faaliyetler yapılırken medya okuryazarlığı hakkında yeterli bilgi sahibi olunmadığı için öğrencilerimiz zaman zaman zorluklar yaşamakta ve farkında olmadan internette çok fazla iz bırakmaktadırlar . Bu projedeki amacımız öğrencilerimizin sosyal medya okur yazarlık yeterliliklerini geliştirmek , internet güvenliği hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak ,dijital ayak izi hakkında bilgilendirmek ve güvenli internet kullanmalarını sağlamaktır.

  • 3 3
  • 15 Ocak 2023 21:56 749
  • sadiyee
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK