Stem Mesafe Tanımaz Projesinden Haberiniz Var Mı?

Aydın Koçarlı Yeniköy İlkokulu Sınıf öğretmeni Pınar Turan Ve Aydın Koçarlı çallı İlkokulu Türkan çerezcioğlu’nun Kuruculuğu İle Farklı İl, İlçe Ve Okullardan öğretmenlerimizin öğrencileri İle Katıldıkları ‘’stem Mesafe Tanımaz’’ Projemiz Başlamıştır.

Bu Projede çorum İskilip İlkokulu Sınıf öğretmeni Şerife Çoban, Aydın Nazilli İstiklal İlkokulu Sınıf öğretmeni Seda Güngör, Antalya Manavgat çağlayan İlkokulu Sınıf öğretmeni Seher Metin, Aydın Koçarlı Mersinbeleni İlk Okulu Sınıf öğretmenleri Burçin Aydın Ve Seher çakır, Aydın Koçarlı Yeniköy İlkokulu Sınıf öğretmenleri Esma Karataş Ve Sanem Seniha Güney Yer Almaktadır.

Projemizde Toplam 9 öğretmen Ve Yaklaşık 100 öğrenci Stem (fen, Teknoloji, Matematik Ve Mühendislik) Becerilerini İçeren Deneyler Yaparken Hem Eğleniyor, Hem De  Eleştirel Düşünen, öğrenmeyi öğrenen, Her Bireyin Sorumluluk Sahibi Olduğunun Farkına Varan, Bir İşi Yapabilme Gücünün Kendinde Varolduğunu Fark Eden, çevre Bilinci Kazanan, ekip İşinde Sorumluluk önemini Fark Eden, günlük Hayatta Karşılaşabileceği Problemlerin Farkına Varan Ve Problemlere Farklı Bakış Açısıyla Yaklaşan, Değerlendiren, öğrencilerin Tüketen Bireyler Değil üreten Olan, İşbirlikçi çalışmalar Sergileyen, Değişime Ve Yeniliğe Karşı Merak Duygusu Geliştiren Bireyler Olmalarını Sağlamak Amaçlanıyor.

  • Aktif Haberler
  • pnrsnn
    11 Nisan 2022 15:52
    0 0
    Tebrikler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK