Stem Of Nature (Doğanın Stemi) eTwinning Projesi

Azerbaycan,Romanya,Hırvatistan’dan üç yabancı 10 tane Türkiyeli ortaktan oluşan ‘’doğadaki  stem ve matematik'’konularını dört farklı etkinlikle geliştirmeye çalışan bir eTwinning projesidir.

Bursa, Diyarbakır, Çorum, Zonguldak, Nevşehir şehirlerinden katılan öğretmen ve öğrencilerin işbirliği içinde yürüttüğü bu proje öğrencilerin çok eğlendiği ve eğlenirken de çok şey öğrendiği bir projedir.

Amacı öğrencilere çevre bilincini kazandırırken doğanın içinde saklı olan matematiği keşfetmelerine yardım etmek. Mühendis gibi düşünmelerini sağlamak ve yaşanan doğal olayların sonuçlarına çözüm bulmalarını sağlamak. Keşfetmeyi ve soru sorma yeteneklerini geliştirmeye yönelik çalışmalar yapmak.

Öğrencilerimiz çöp ada kitabını okuduktan sonra bu güzel kitabın çizeri EDA ÇAĞIL ÇAĞLARIRMAK ile online bir seminerle bilgilerini pekiştirdi.

Doğadan ilham almak içi  yeni yıla bütün öğrencilerimizin katıldığı ‘’biyomimikri seminerini’’yaptık takvimimizle merhaba dedik.Öğrencilerimizle web2.0 araçlarını kullandık oyunlar  oynadık. Bu şekilde eğlenerek öğrendik.  

  • 1 3
  • 06 Şubat 2024 23:04 542
  • orhan21
  • süreyyadansorun
    09 Şubat 2024 10:49
    1 0
    Azerbaycanlı ,Romanyalı ,Hırvatistanlı TÜRKİYELİ(!)YA DA Azerbaycan,Romanya,Hırvatistan VE TURKİYE,DEN . Başarılar
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK