Stick Is A Lovely Trick eTwinning Projesi

Kurucular: 

F. Zeynep ÇELİK - Kütükçü Alibey Ortaokulu, ANKARA

Emine Bayraktar Çolak- Atatürk Ortaokulu, KONYA

Ortaklar: 

Arzu Alkan Cem-Söke Final Okulları, SÖKE-AYDIN

Buket Biçer-Gülbahçesi Ortaokulu, ADANA

Büşra Selimoğlu-Söke Final Okulları, SÖKE-AYDIN

Büşra Nur KARAYILAN-Saray Ortaokulu, ANKARA

Fatih Ağrıdağ-Alifuatpaşa Ortaokulu, SAKARYA

Kemalettin AK - Atakent Ortaokulu, SAMSUN

Pelin Çiçek / 15 Temmuz Şehitleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, İZMİR 

        Projenin amacı: 

   Dünyayı ve ülkemizi etkileyen ,öğrencilerimizi,öğretmenlerimizi okullarından uzak bırakan zor bir süreçten geçiyoruz.Bu süreçte öğrencilerimiz arkadaşlarıyla aynı sınıf ortamınında olmayı, gülmeyi,paylaşmayı özlediler.Uzaktan eğitimlerde paylaşımları o an yapılan dersle sınırlı kaldı.

  İçinden geçtiğimiz bu zor süreçte öğrencilerimizin okuldaki arkadaşlarıyla etkileşim halinde olmalarını,ortak okullardaki öğrenci arkadaşlarıyla tanışmalarını,dile olan ilgilerini arttırmalarını ,öğrendiklerini pekiştirmeleri  ve kendi emekleriyle oluşturabilecekleri ürünlerle özgüvenlerini  artırmak için bu projeyi başlattık. Bu proje ile birlikte, öğrencilerin yaratıcılıklarını artırarak işbirliği içerisinde çalışabilecekleri bir ortam oluşturmayı amaçlıyoruz.

    Projede yapmak istediğimiz  tamamen öğrencilerimizin  tasarlayacakları,süsleyecekleri,yazacakları,bunları yaparken eğlenecekleri ,öğrenecekleri İngilizce kelime ve cümle çubukları yapmak ve bunları derslerde etkin bir şekilde kullanmalarını sağlamak.

     Malzeme ve hazırlaması ulaşılabilir,öğrettikleri ,eğlencesi ve işbirliği bol bir proje olacak.Hedefimiz İngilizce dilinin eğlenerek öğrenilmesi ve pekiştirilmesi aynı zamanda işbirliği içinde çalışmayı,sorumluluk almayı beraberinde getirmek.

Web sayfamız

Instagram sayfamız

Twitter sayfamız

Facebook sayfamız 

  • 5 1
  • 20 Mart 2021 23:22 774
  • PelinCicek
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK