Su Doku

"FROM NATURE TO MY CLASS" eTwinning projemiz kapsamında Doğayı sınıfımıza getirdik ve doğadan topladığımız çeşitli materyaller ile SUDOKU oyununu oynadık.

“FROM NATURE TO MY CLASS” projesinin amacı çocukların keşfetmek ve öğrenmek için doğal olan eğilimlerini desteklemek ve zengin uyarıcı bir çevre sunmaktır. Çocukların doğayla olan bağlarının güçlendirilmesi, yaşadıkları doğal çevreyi yakından tanıtmak, Dünyanın sürdürülebilir bir yaşam alanı olması için doğa sevgisini aşılamak, ,Yakın çevresindeki güzellikleri keşfederek doğayı koruma bilinci kazandırmak, Merak-keşfetme isteklerini güçlendirmek ,Çocukların matematik konusunda öğrendiklerini doğa ile entegre etmesini sağlamak, Çocuğun yaratıcı düşünmesini sağlamak ve düşündüğünü tasarlayabilmesine rehberlik etmek, Dünyayı canlı cansız diğer varlıklarla paylaştığımız bilincini oluşturmak ,Dünyanın sadece insana ait olmadığı bilinci ile hayvan sevgisini aşılamak, Öğrencilerin deneme yapma, tahmin etme, gözlem yapma, merak, soru sorma, araştırma ve inceleme yapma fırsatları sunmak ve Farklı okullarla yapılan çalışmaları yakından takip ederek, işbirliği içinde farklı uygulamalar öğrenmektir.

 

Yasemin TOPSAKAL

UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK