Süleymanpaşa İlkokulu (BURSA YENİŞEHİR)

Süleymanpaşa İlkokulu

TÜM OKULLAR -> BURSA -> YENİŞEHİR
Kurum Kodu853491
Hizmet Puanı10
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi1
Hizmet Alanı1
Zorunlu Ç. Süresi?
Öğretmen Sayısı33
Öğrenci Sayısı600
Telefon2247730263
Web Sitesihttp://mebk12.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/16/13/853491/icerikler/
Güncelleme Tarihi05 Aralık 2013
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (19 Mart 2013)

Booz Adlı Üye Öğretmenlik Sevgisini İçine Alamamış Bir Arkadaşımız Anlaşılan.öğretmen Dildin Farketmemeli Benim Bildiğim.ayrıca Her Yöndenokul İdaresi Ve Öğretmenleri Bakımından İletişimin En Sağlıklı Olduğu Okuldur Süleymanapaşa.okuldan Tayin Olan Bir Çok Öğretmen Arkadaşımız Pişman Oldukaları Belirtmekte Süleymanpaşada Aldıkları Hazı Diğer Okullarada Bulamadıklarını Belirtmektedir.okula Yeni Gelen Bir Öğretmenin Uyum Sağlama Konusunda En İyi Oratmlarından Birini Bizzat Kendim Yaşamışımdır Onu Da Belirtmek İsterim.okul Ayrıca Yenişehir De Teknoloji Bakımndan En Donanımlı Okuldur.her Sınıfta Bilgisayar Ve Projeksiyon Vardır.bunu Sağlayanda Okul İdaresidir.ayrıca Yenişehirde Ab Projesi Yapan İki Okuldan Birisidir.



Gönderen: Gizli (01 Mart 2013)

bir önceki yorumu yapan arkadaşımız kendisinin sıkıntılı olduğunun farkına varamadığı için okula problemli demiş ancak okul bence Yenişehir in öğretmenler arası diyalog bakımından en iyi okuludur.



Gönderen: booz (05 Nisan 2012)

Öğrencilerin çoğu doğu ve güneydoğu Anadolu'dan göç etmiş ailelerin çocukları, kalan kısmı da roman vatandaşların çocuklarıdır. Her sınıfta en az 5-10 sürekli devamsız öğrenci vardır. İlçenin gerek öğrenci-veli profili gerekse okul idaresi-öğretmen ilişkileri açısından en problemli okuludur. Amacınız benim gibi sadece Bursa'ya gelmekse son tercihinize yazın il içi tayin hakkınız gelene kadar idare edin yoksa uzak durun derim.



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK