Sürekli Yeni Şifre Oluşturmak Zorunda Kalmamın Sebebi Ne Olabilir?

ay20
03 Nisan 2020 22:48

matematikeğitimhaneye girişte şifremi kabul etmiyor her seferinde maile yeni şifre gönder demek zorunda kalıyorum.Maile gelen şifreyle giriş yapıyor,ödev veriyorum.Çıkıp tekrar girişte yine kabul etmiyor.
Mail'e yeni şifre gönder diyorum yine, mail'e gelen şifreyle giriş yapıp,şifremi değiştiriyorum gelen tek kullanımlıktır belki diye çıkıp tekrar girişte yine aynı şeyler...Herkes bu şekilde giriyor olamaz değil mi?
Öğrenci eğitimhanede böyle bir sorun olmuyor.

doganemin
04 Nisan 2020 01:36

Merhaba öğretmenim.

Sanırım ilk giriş yaptığınızda kullandığınız tarayıcının (internet explorer,chrome,firefox vb.) "Şifre Kaydedilsin mi?" şeklindeki uyarısına evet dediğiniz halde şifreyi değiştirdikten sonraki "Şifre güncellensin mi?" sorusuna hayır diyorsunuz. Bu nedenle de tarayıcınız ilk kaydettiğiniz şifreyi kullandığı için hata veriyor.

Kullanıcı adınızı ve şifrenizi "otomatik tamamlama" yöntemi ile değilde elle manuel olarak girip deneyebilir misiniz.

Saygılar sunarım.

ay20 - 04 Nisan 2020 18:44
Yok zaten her seferinde elle giriyorum.Ama açıklamanızı okuyunca sakin sakin bir kez daha giriş yapmak için, tekrar yeni şifre istedim geldi,girdim.Baktım öğrencilerimden 9 tanesi çalışmasını yapmış.Çıktım deneme amaçlı bir daha gireyim dedim yine yok.Gerçekten sinirlerim yıprandı.
doganemin - 04 Nisan 2020 21:33
Anlıyorum öğretmenim. İnanınız sistemde şu an bir sıkıntı yok. Tekrar tekrar kontrol ettim ben de. Bir de şunu deneyebilir miyiz öğretmenim. Tarayıcı geçmişini tamamen temizleyip tekrar giriş yapmayı dener misiniz. Hatta farklı tarayıcılardan (chrome, Firefox, İE vb.) deneyebilirseniz çok daha iyi olur. Sıkıntınızı çözeriz Allah'ın izniyle öğretmenim. Saygılar sunuyorum.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK