Sustainabilithink Club - Sürdürülebilir Düşünce Kulübü eTwinning projesi

Himmetdede Piyade Er Kemal Ergen Çok  Programlı  Anadolu Lisesince hazırlanan Sürdürülebilir Düşünce Kulübü İsimli e-Twinning projesi başarıyla tamamladı.

Himmetdede Piyade Er Kemal Ergen Çok Programlı Anadolu Lisesinde İngilizce öğretmeni Fulya Bozdemir ve Edebiyat öğretmeni Tuba KARA danışmanlığında ve 12 öğrenci ile yürütülen Sustaınabılıthınk Club (Sürdürülebilir Düşünce Kulübü) isimli e-Twinning projesi başarıyla tamamlandı. Proje 10 Türk, 10 yabancı okulun ortaklığında gerçekleştirildi. Projede toplamda 14 öğretmen, 119 öğrenci görev aldı.

Proje Eylül ayında başlayıp Nisan ayında bitirildi. Yapılan proje sayesinde öğrencilerimiz birçok kazanım elde etti.8 aylık çalışmalar sonunda öğrencilerimiz; farklı okul ve kültürlerden akranlarıyla deneyimlerini paylaştılar. Farklı kültürleri ve alışkanlıkları öğrendiler. Proje sayesinde öğrenciler okuma, yazma ve konuşma gibi dil becerilerini de geliştirdiler. Birçok yeni web 2.0 aracı kullanmayı öğrendiler. Takım halinde çalışma ve paylaşmayı öğrendiler. Sıfır atık, sürdürülebilirlik türleri vb. içeren röportajlar,video klipler ve dergiler oluşturdular. Ardından sanal sergide sergilediler.

  • 0 0
  • 09 Mayıs 2022 22:40 282
  • fulya38
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK