Teaching Music With Clıl ve #art A4 Challenge Etwinning Proje eTwinning Projeleri

Okul müdür yardımcımız Duygu Hamlı koordinatörlüğünde, 2/D sınıfı öğrencileri ile yeni bir projeye başlıyorlar.İçerik ve Dil Entegre Öğrenme, yaşam boyu öğrenme için temel yeterlilikleri geliştirmek için değerli bir yöntemdir. Projemizde Müzik dersi kazanımlarını İngilizce ile ilişkilendirip, 7/11 yaş arası öğrencilerimizin bir dil öğrenmesine katkı sunacağız. Projede farklı ülkelerden 17 okul yer almaktadır. Şimdiden  projede yer alan öğrencilere ve velilere teşekkür ederiz.

 

***************

art A4 Challenge Etwinning Projesi

Çankırı Dr Refik Saydam İlkokulu müdür yardımcıs  Duygu Hamlı koordinatörlüğünde, 2/ D sınıfı öğrencileri resimler yaparak meydan okudukları bir projede yerlerini aldılar. Uluslararası bir proje olan ArtA4 Challenge, öğrencilerin sanata olan ilgilerini keşfetmelerini sağlıyor, yeteneklerini ve yaratıcılıklarını geliştiriyor.Kuruculuğunu Ukrayna ve Fransa dan ortaklarımızın  üstlendiği projede, öğrenciler keyifli zaman geçiriyor. 

 

  • 0 0
  • 09 Eylül 2020 01:21 554
  • Dyg_
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK