Teenglish Etwinning Projesinde Sona Geliyoruz.

İstanbul- Sultanbeyli Erol Yüksel Ortaokulu İngilizce öğretmeni Derman BAHAR rehberliğinde yürütülen TEENGLISH isimli uluslararası eTwinning projemiz için 12 öğretmen ve 142 öğrenci ile Kasım ayında başlayan çalışmalarımızda sona geldik.

Polonya, İtalya, Romanya, Ürdün ve Türkiye’ den öğretmen ve öğrenciler içeren uluslar arası projemiz, Türkiye’deki ve dünyadaki geçler ve onların spor, sanat, yemek gibi ilgi alanlarını konu almaktadır. Projemizin amacı; öğrencilerin ilgi alanları, yaşam tarzları, sevdikleri etkinlikler vb. yoluyla İngilizce dil gelişimine katkıda bulunmak ve öğrencilerin yaşam tarzlarını kullanarak iletişim becerilerini geliştirmek. Öğrencilerimizin İngilizce dil becerilerini geliştirmek ve kendileri hakkında mektup yazarak, video görüşmeleri yaparak, şarkı söyleyerek, e-kitap oluşturarak, animasyonlar veya videolar yaparak vb. takım arkadaşları ile işbirlikçi çalışma yönlerini geliştirmek de temel hedeflerimiz arasındadır. Katılan öğrenciler Web 2.0 araçlarını kullanarak iletişim kurmuş ve aylık olarak bir ürün ortaya koyarak hem kendi kültürlerini tanıtmış hem de uluslar arası başka kültürleri de tanıma fırsatı bulmuşlardır. Ayrıca çağımızın gereği olan bilgisayar ve internet kullanımı hakkında da ilerleme kaydetmişlerdir.

  • 0 0
  • 07 Haziran 2021 12:42 168
  • Erol Yüksel Ortaokulu- İstanbul-Sultanbeyli
  • derman33
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK