Teenglish - Productive Skills In English By Other Disciplines Etwinning Projeler

  Bozyazı Ortaokulu İngilizce öğretmeni Nurgül Çamurcu'nun rehberliğinde yürütülen TEENGLISH adlı eTwinning projemiz için 12 öğretmen ve 142 öğrenci ile çalışmalarımız başladı.

Polonya, İtalya, Romanya, Ürdün ve Türkiye ortaklı uluslar arası pojemiz Türkiye'deki ve dünyadaki yaşayan gençlerle ilgili. Projemizin amacı; öğrencilerin ilgi alanları, yaşam tarzları, sevdikleri etkinlikler vb. yoluyla dil gelişimine katkıda bulunmak ve öğrencilerin yaşam tarzlarını kullanarak iletişim becerilerini geliştirmek. Öğrencilerimiz İngilizce dil becerilerini geliştirecek ve kendileri hakkında mektup yazarak, video görüşmeleri yaparak, şarkı söyleyerek, e-kitap oluşturarak, animasyonlar veya videolar yaparak vb. partnerleriyle iletişim becerilerini geliştireceklerdir.

Öğrencilerimiz iletişim kurmak ve her ay eserler üretmek için Web 2.0 araçlarını kullanacaklar. Aylık çalışmalarını paylaşarak ve paylaşarak diğer kültürler ve bir gencin hayatı hakkında birçok şey öğrenecekler.

Twinspace.etwinning.net/124533

***********************

Productıve Skılls İn Englısh By Other Dıscıplınes Adlı Projemiz

Bozyazı Ortaokulu İngilizce öğretmeni Nurgül Çamurcu'nun rehberliğindiğinde yürütülen Productive Skills in English by Other Disciplines adlı eTwinning projemiz için 13 öğretmen ve 108 öğrenci ile çalışmalarımız başladı.

Romanya, Azerbaycan, Polonya ve Türkiye ortaklı uluslararası projemizin amacı; İngilizce dersinde disiplinler arası geçişe fırsat vererek diğer derslerle de harmanlayıp öğrencilerimizin yabancı dilde yazma ve konuşma becerilerini geliştirmek ve yabancı dil öğreniminde teknolojiyi de kontrollü bir şekilde kullanarak öğrencilerimizin teknolojik becerilerini geliştirmek.

Proje kapsamında öğrencilerimiz proje posterlerini ve logolarını hazırlayarak çalışmalara başladılar, değişik web 2 araçlarını öğrenip kullanarak hem proje çalışmalarına hem de kendi gelişimlerine katkı sağlamaktalar. 

Twinspace.etwinning.net/116911

  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK