Tekkeköy Aşağıçinik Ortaokulumuzda 'Look At Life Confidently With First Aıd' Projesi Başladı

LOOK AT LIFE CONFIDENTLY WITH FIRST AID

(İLK YARDIM İLE HAYATA GÜVENLE BAKIN)

İlkyardım, herhangi bir kaza veya yaşamı tehlikeye düşüren bir durumda, sağlık görevlilerinin yardımı sağlanıncaya kadar, hayatın kurtarılması ya da durumun kötüye gitmesini önleyebilmek amacı ile olay yerinde, tıbbi araç gereç aranmaksızın, mevcut araç ve gereçlerle yapılan ilaçsız uygulamalardır. İlkyardımın önemi insan hayatı için önemi yadsınamaz. Öğrencilerin bu konuda bilinçlenmesi; hem okulda hem günlük hayatlarında yaşamlarını daha güvenli bir şekilde devam ettirmelerini sağlayacaktır.

Projemizde öğrencilerin ilk yardımın öneminin farkında olmaları, temel ilk yardım uygulamaları hakkında bilgi sahibi olmaları, proje sürecinde bu konuda akranları ile iletişim ve iş birliği içinde olmaları, takım çalışması yapmaları, problem çözme becerileri geliştirmeleri, aynı zamanda dijital okuryazarlık becerilerini arttırmaları amaçlanmaktadır. . .

eTwinning'in birleştirici çatısı altında hem öğrenmek hem eğlenmek amacıyla yola çıktık. Projemiz 10 Türkiye, 1 Romanya  2 Yunanistan olmak üzere 13 ortaklı bir Avrupa projesidir. Projemiz şubat ayında başlamıştır ve mayıs ayında sona erecektir.

Proje Kurucu Ve Yürütücü Öğretmenlerimiz: Cosmina STALİDİ-Evi TSAMPOUKOU-Feride Eda ÖZTÜRK-Kübra KAYA-Gülselin GÖNEN-ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-Yasemin SEZER-Gonca YAZILI-İdris OTANÇ-Abdurrahman TÜRKUĞURLU-Esra ÖZBEK-SELCEN SAYIN-Tuba FIĞLALI ŞAHİNCİ

  • 2 2
  • 04 Mart 2024 14:32 823
  • kubi47
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK