The Brotherfood Table eTwinning Projemiz

Okulumuz ortaklarından olduğu The Brother Food Table projesi etkinliklerine  yıl boyu devam ettirilmiştir.

Yemek özel bir hediyedir: Yemek kardeşliktir (veya BrotherFood!)

Yemek, menü ve geleneklerdeki farklılıklara rağmen, ailelerine, topraklarına aşık insanları birleştirir: her yerde aynı yoğunluktadır ve kardeşliğin mümkün olduğunu gösterir. Besin, onu oluşturan topraktan doğrudan bir çizgide iner. Böylece yemek yemek "kişinin alanına derinden katılmak" haline gelir; yemek, duygusal bağlar, duygular, engellerin ötesinde tutkular ve güvensizlik anlamına gelir. Proje ortakları, bir Avrupa Restoranında aynı masada birlikte olmayı, birlikte yemek yemeyi ve sadece kendi yemeklerini değil, aynı zamanda şenlikli ziyafetlerde olduğu gibi farklı konuşmaları, duyguları, deneyimleri paylaşmayı hayal etmeyi amaçlıyor.

Kültürlerimiz arasındaki farklılıkların yanı sıra benzerlikleri, eşitsizlikler olmadan herkes için yemeğin önemini, doğru beslenmenin değerini ve çok daha fazlasını keşfedecek, her zamanki keyifli 'masadaki sohbetlerden' gelen her şeye yer verecek bir proje olmuştur.

  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK