TRT EBA TV'de LGS Ve YKS Hazırlık Öğrencilerine Özel Yayın Başlıyor

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlık yapan öğrenciler için TRT EBA TV kanallarında soru çözüm saatlerinden oluşan hafta sonu özel yayınları başlıyor.

Uzaktan eğitim sürecinde, EBA Platformu Akademik Destek Sistemi'nde sınava hazırlık yapan öğrenciler için dijital eğitim hizmetlerinin kullanıma açılmasının yanı sıra Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava ve Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlık yapan 8. ve 12. sınıf öğrencilerinin tamamına haftada 37 saate varan canlı ders uygulaması başlatıldı. 
 
TRT EBA TV kanallarında hafta sonunda ortaokul ve lise son sınıf öğrencilerine yönelik yeni bir uygulama başlıyor. LGS'ye hazırlanan öğrenciler, sınavda sorumlu oldukları birinci dönem derslerine ilişkin soru çözümlerinden oluşan özel yayını EBA TV ortaokul kanalından takip edebilecekler.  
 
YKS hazırlık öğrencilerinin sorumlu olduğu derslerin yer aldığı soru çözümü özel yayın kuşağı da EBA TV lise kanalından izlenebilecek. Söz konusu yayınlar Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak.
 
2-3 Mayıs 2020 yayın akışına ulaşmak için tıklayınız.
 
 
  • 7 0
  • 30 Nisan 2020 16:26 7.846
  • Aktif Haberler
  • naciekinci
    01 Mayıs 2020 10:12
    5 1
    Okullar şu durumda açılamaz maalesef. İnanın evde olmaya hevesli değilim ogrencilerimle, ailemle kır gezisine gitmek varken çaresizce evdeyim. Üstelik oğlum da şeker hastası hiçbir şekilde alışveriş dışı çıkmam söz konusu değil.
  • serkanakar
    30 Nisan 2020 17:30
    9 1
    okullar açılmaz bu haber bunun göstergesi gibi
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK