Uzaktan Eğitimde Öğretmenin Rolü Nedir?

Ayseyy
23 Mart 2020 15:32

İyi günler sınıf öğretmeni uzaktan eğitimde neler yapmalıdır? Her gün her dersi izleyip tek tek öğrencileri takip etmeli mıdir. Okul idaresi bu konuda baskı yapabilir mi

gsli0311
23 Mart 2020 16:11

Bakan bu konuda "öğrenciler takip edilmeyecek" dedi ilk açıklamasında.

wesser
23 Mart 2020 20:22

Sayın Okul Müdürlerimiz; biliyorsunuz 1 haftalık tatilin ardından bugün “UZAKTAN EĞİTİM” süreci başladı. Bu süreçte öğrencilerimize EBA ve TRT kanalları üzerinden eğitim veriliyor. Bizler de bu sürecin içinde olduğumuzu unutmayarak özellikle 8 ve 12. sınıflara uyguladığımız Danışman öğretmenlik kapsamında “DANIŞMAN ve diğer sınıflar için de SINIF REHBER ÖĞRETMENLERİMİZ” öğrenci ve/veya velilerle; gerek “Telefon” gerek “WhatsApp” gerekse “Sosyal Medya” aracılığı ile iletişime geçip, çocuklarımıza mutlaka bilgilendirme notları ve ödevler göndererek SÜRECİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TAKİP ETTİĞİMİZİ ve en önemlisi “VARLIĞIMIZI” öğrenci ve velilerimize mutlaka HİSSETTİRMELİYİZ. Bunun için öğretmenlerimize hatırlatma yapalım lütfen.

t._yildirim
24 Mart 2020 00:42

Hocam şu anda İçinde bulunduğumuz durum olağanüstü bir durum. bir görev tanımına bağlı olmaksızın önce Milli Eğitim Bakanlığından sonra okul idaresinden elimizden gelen bütün görevlere öğretmenliğin fedakarlık Misyonu gereğince elimizden geldiğince yapıyoruz. bazı idareciler üslüp açısından sıkıcı ya da olumsuz olabiliyorlar. Biz yapacağımız her işi ümmete hizmet ya da Kamu hizmeti olarak görüp Allah rızası için yapmalıyız. bu konuda uzaktan eğitimle ilgili ne biliyorsak ne yapabiliyorsak öğrenip öğrencilerimize aktarmalıyız. duyarsız kalıp evde öylece oturmak da doğru değil. taşın altına Elimizi bugün koymazsak daha ne zaman koyacağız.
Milletimizden emeğimizi esirgeme meliyiz

Ayseyy
23 Mart 2020 15:35

Her dakika whatsapptan öğrencileri kontrol mu etmeliyiz


Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK