Vali Kemal Katıtaş İlkokulu Vizyonu eTwinning School

Okulumuz vizyonu; Küçük varlığıyla mükemmel işler başarmak gayesiyle, bilgi seviyesi yüksek, ahlaki değerleri bilen, kendine güvenen ve vatandaşlık sorumluluklarını kavrayan öğrencileri yetiştirmek üzere; okulu okul yapan her bireyi gerektiği şekilde geleceğe daha emin adımlarla yürümeye yöneltmektir.

     e twinning Avrupa kalite etiketli okulumuzda e güvenliğe son derece dikkat edilmekte olup; bütün personelimiz bu konuda son derece hassas davranarak ilgili eğitimleri alarak kendilerini güncellemektedirler. Okul e güvenlik planımız okul web sayfamızda da ulaşılabilir durumdadır. Okulumuz e safety label bronze etiket sahibidir.

      Okulumuz,İstiklal Mahallesi Akkuyucak Caddesi No:67-A Karatay/Konya adresinde bulunmaktadır. Öğretmen :14 Öğrenci :310 Derslik :16 Çok Amaçlı Salon :1 Biyoloji Laboratuvarı :1 Kütüphane :1 Kütüphane Kitap Sayısı :2410, doğalgaz ile ısınmaktadır. Şehir merkezindedir. Proje Çalışmaları: Bizim Okulumuz, Teknofest 2023, e-Twinning, KOP, İl MEM ve İlçe MEM Projeleri

     Tekrar e twinning okulu olma sürecindeki okulumuz; yeni dönemde yapacağı proje tabanlı öğretime devam ederek, iş birlikçi ve yenilikçi çalışmalarıyla çevresine örnek olmaya devam edecektir.

 

Vali Kemal Katıtaş İlkokulu

  • Aktif Haberler
  • slymnkll
    25 Ocak 2023 17:11
    0 0
    Seydişehir Vali Kemal Katıtaş İlkokulunun ilk öğrencilerindenim. Okulunuz ismini görünce maziye gittim geldim duygulandım. Çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar diliyorum.
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK