Visit To Have Fun And Virtue (Gez Eğlen Değerlen)

Projemiz şubat,mart,nisan ve mayıs aylarında gerçekleşip projemizi Türkiye, Azerbaycan,Polonya ve Ukrayna'dan 12 öğretmen ve öğrencileriyle yürüttük.

Projemizde pandemi sonrası öğrencilerimizle yaparak yaşayarak öğrenmeyi gerçekleştireceğimiz okul dışı geziler düzenledik. Kütüphaneler, botanik bahçeler, oyuncak atölyeleri ve tarihi yerlere düzenlediğimiz gezilerle öğrenmeyi kalıcı hale getirdik. Her ay gezilen yerlerle ilgili gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle takım olarak çalışma alışkanlığı geliştirdik.

Yaratıcı düşünme becerisiyle eğlenceli ve bir o kadar eğitici etkinlikler gerçekleştirdik.Her etkinlikten sonra öğrenci ve velilerimize olumlu dönütler aldık. Düzenlediğimiz okul dışı gezilerle ayrıca manevi değerlerimizi güçlendirdik. İşbirliği içerisinde içeriğini oluşturduğumuz ve görsellerini tasarladığımız kitaplarımızı bastırarak tanıtımını yaptık.

Projemiz doğaya, kitaba, çocukluğumuzda ve tarihimize verdiğimiz değeri ve sevgiyi artırdı. Dört duvar dışında kalıcı eğitim sağlayarak kullandığımız web2 araçlarıyla da derse karşı ilgi artmış oldu.

  • 1 2
  • 15 Nisan 2022 11:26 876
  • Hatice ÜSTÜNDAĞ
  • Aktif Haberler
  • emrah27
    15 Nisan 2022 23:55
    2 0
    Tebrikler öğretmenim. 👏🏼
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK