We Are Learning Together eTwinning Projemiz

     İngilizce dersimizde 4. sınıf müfredatı ile entegre ettiğimiz projemiz "We are Learning Together " ile öğrenme sürecimize ailelerimizi dahil ederek ilerliyoruz. Böylece öğrencilerimiz eğlenceli ve nitelikli zaman geçirirken, ebeveynler olarak kıymetli velilerimiz de sürece dahil oluyorlarlar. Bol etkileşimli, eğlenerek öğrenmeli bir süreç ile ingilizce derslerimiz daha eğlenceli hale gelirken, kalıcı öğrenme gerçekleşmiş oluyor.  

      Alanya Melahat Seher İlkokulu olarak proje de yer almaktan büyük keyif alıyoruz. 10 ortaklı ulusal eTwinning projemizde öğrencilerimiz; işbirlikçi bir çalışma yaparak yeni yıl takvimi oluşturdular. Küçük yürekleri ile her yeni yıla İngilizce dilek yerleştiren öğrencilerimiz farklı illerden ve okullardan arkadaşları ile beraberce ürettikleri bu çalışmadan büyük keyif aldılar. Sonrasında yeni yıl takvimimizi Alanya İlçe Milli Eğitim müdürümüz Yusuf Yılmaz’a armağan eden öğrencilerimiz tüm eTwinning proje çalışmalarını paylaşma fırsatı buldular.  

      Bunların yanı sıra yeni web 2.0 araçlarıyla tanışan öğrencilerimiz öğrenme etkinliklerini teknoloji ile birleştirmiş oluyorlar.  

      Projemizde yapılan çalışmalarımızı takip etmeniz Blog ve facebook sayfalarımızı ziyaret etmeniz bizleri mutlu edecektir. 

Facebook.com/groups/355715925545038/

wearelearningtogethe.blogspot.com/ 

     eTwinning bizleri yenilikleriyle içine çeken gizemli bir dünya ve ben ingilizce öğretmeni İlknur PAKIR olarak iyi ki bu dünyanın içindeyim ve öğrencilerimle yol alıyorum:) 

*************************

 

We Are Learning Together Etwinning Projemizde 23 Nisan Kutlama Buluşması

23 Nisan coşkusunu We Are Learning Together eTwinning proje öğrencilerimizle birlikte çevrimiçi etkinliğimizle yaşadık.

10 farklı ilden proje öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşen programda güzel çocuklarımız ingilizce ve türkçe şiir, şarkı, resim ve mesajlarını paylaştılar. Gimkit web 2.0 aracı ile yapılan keyifli yarışmayla keyifli anlar geçiren öğrencilerimiz mutlulukları görülmeye değerdi. 

Alanya Melahat Seher İlkokulu olarak bu harika projede olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

eTwinning ile yine köprüler kurduk, uzakları yakın ettik. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve eTwinning iyi ki var:)

  • 4 7
  • 10 Şubat 2021 14:47 1.524
  • bluesky0732
  • Aktif Haberler
  • bluesky0732
    11 Mayıs 2021 22:41
    0 0
    Çok teşekkür ederiz kıymetli öğretmenim.
  • tbatikan
    10 Şubat 2021 23:16
    2 4
    Tebrikler...Emeğinize sağlık.
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK