We Mind The Nature Projemiz Güzel Etkinliklerle Sona Erdi

Amaçları arasında; Öğrencilere kişisel gelişim, gelecekteki istihdam ve aktif Avrupa vatandaşlığı için temel yaşam becerileri ve nitelikleri kazandırmak,yabancı dillerde dijital yeterlilik, iletişim ve uygulama bilgisini geliştirmek,doğal afetlerle ilgili farkındalığı arttırmak, doğa sevgisini geliştirmek aynı zamanda öğrencileri ve toplumu doğal afet konusunda bilinçlendirmek olan "WE MIND THE NATURE" adlı etwinning projemiz kapsamında her ay proje ortağı Karabük Bilim ve Sanat Merkezi Sınıf Öğretmeni Kemal ERSAY tarafından Doğal afetlere karşı ne gibi önlemler alabiliriz? sorusuna günlük yaşamdan robotik çözümler üreterek Yabancı ve yerli okul ortaklarımıza etwinning portalından online olarak öğrencileri ile yayınlar yapmıştır.

Ayrıca Ekim-Haziran arasında her ay web 2 araçları ile Bu etkinlikler sayesinde Bilim ve Sanat Merkezindeki özel yetenekli öğrencilerin bilişsel,sosyal,duygusal ve teknoloji okur yazarlığı gibi alanlarda becerilerinin gelişimine katkıda bulunulmuştur. Haziran ayı ile birlikte projemiz sona erdi.

Yerli ve yabancı ortaklarımıza ve tüm öğrencilerimize verdikleri destek nedeniyle çok teşekkür ederiz.

  • 1 0
  • 08 Haziran 2020 13:22 663
  • makalamar
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK