Yaz Yaz Derneği Etwinning Projesi

 "Yaz Yaz Derneği" eTwinning Projemiz

        2021 Mart ayı eTwinning çalıştayında oluşturulmuş bir projedir. Altı öğretmen ve elli öğrencinin katılımıyla Yaz Yaz Derneği Projesi’ne başlanmıştır.

        Yaz Yaz Derneği Projesi ile asıl amacımız Z kuşağının yaratıcı yazma becerilerini geliştirmektir. Öğrencilerimiz bu sayede farklı teknikler kullanıp yazma becerilerini geliştirirken, düş güçlerini harekete geçirip kendilerini ifade etme becerileri de kazanacaklardır.

       Bu proje ile amacımız öğrencilerin farklı türlerde yazı çalışmaları yaparak yaratıcı yazma becerilerini geliştirmek (Masal yazma, hikâye yazma, vb.), duyu algılarını geliştirerek düş gücünü harekete geçirmek, pandemi sürecinde sosyalleşme ihtiyacını sağlamak, bilgi ve iletişim teknolojileri kullanımı konusunda beceri kazandırmak, sunuş ve kendini ifade etme becerilerini ayrıca dil becerilerini geliştirmektir.

         Projemizde yaş grubu olarak Z Kuşağı olarak adlandırılan öğrencilerimizin çeşitli web2 araçları kullanarak yaratıcı yazma çalışmaları sayesinde kendilerini daha rahat bir şekilde ifade edebilmeleri sağlanacaktır.Yazmayı eğlenceli ve keyifli hale getirerek zamanlarını dolu dolu geçirmelerine katkı sağlayacağı düşüncesindeyiz.

https://twinspace.etwinning.net/168089/home

https://www.storyjumper.com/HİKAYE

 https://zumpad.zum.de/p/şiir

https://read.bookcreator.com/FABL

flippingbook.com/FİNAL ÜRÜNÜMÜZ

PROJEMİZİN YAZAR BULUŞMALARI

 HİRA AYŞE ÖZSOY 

AYTÜL AKAL 

youtube.com/watch?v=-l2opwkF2Ng

Youtube.com/watch?v=MG5rVycM_mg

Youtube.com/watch?v=QEYQqq1KE-g

  • 1 1
  • 07 Haziran 2021 21:40 530
  • ELİF YAŞAR-ATA ORTAOKULU-ÜSKÜDAR/İSTANBUL
  • ELIFYASAR
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK