Yazılıların Telifleri

fenbilimleri
26 Mart 2024 20:49

Merhabalar. Egitimhaneye yazılı yüklersek telif hakkı egitimhane'ye ait diye bir madde var. Site moderatorleri cevap verebilir mi lütfen? Bu madde ne kadar katı uygulanıyor? Egitimhaneye yüklediğim yazılıyı başka sitelere yüklersem üyeliğim kapatılır mı?

smyi
26 Mart 2024 22:14

hocam, diyelim ki siz kendi içeriklerinizi üretiyorsunuz. bu içerikleri kendi sitenizde paylaşıyorsunuz fakat kendi sitenizin reklamını yapmadan eğitimhanede paylaşmak ve daha çok öğretmene yardımcı olmak istiyorsunuz. bu durumda herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmazsınız, üyeliğiniz kapatılmaz.

diyelim ki siz kötü bir niyetle kendi sitenizin reklamını yapıyorsunuz, yüklediğiniz dökümalara sitenizin reklamını ekliyosunuz, sürekli sitenizin reklamıı yapan mesajlar yazıyorsunuz. reklam mesajlarınız silinir, dökümanlarınız telif hakkından dolayı onaylanmayabilir veya reklam kısımları silinebilir. bu durum rahatsız edici boyuta gelirse üyeliğiniz de silinir.

NOT:ben yönetici değilim, basit bir kullanıcıyım. şimdiye kadar eğitimhanede gördüğüm uygulamalardan yola çıkarak size cevap verdim. bir moderatör daha kesin bir cevap verebilir.


Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK