Ana Sayfa
Dosyalar
Forum
Haberler
Giriş yap
Üye ol
Şifremi unuttum
Egitimhane.Com
»
Genel Konular
»
Müze
»
Yetiştirilemeyen Üniteler
Sayfa:
1
[
2
]
Aşağı git
Yetiştirilemeyen Üniteler
kera
Uzman Üye
296
1.367
296
1.367
25 Şub 2007 20:08:45
Ben 3. sınıf okutuyorum. Özellikle Matematik dersi ne kadar uğraşsam da planıma göre gitmiyor. Haftada 4 saatlik bir derse göre çok fazla konu var.
Ama ben vermem gereken önemli konuları belirledim,onları mutlaka tüm öğrencilere ulaşıncaya kadar işliyorum.Bol bol kaynak kullanıp değişik çalışma kağıtları ile pekiştiriyorum. Asla Beden Eğitimi dersini veya Görsel Sanatlar dersini Matematiği yetiştirmek için önemsiz saymıyorum.
Zümrem benden ileride oluyor genelde, onlara da karışamam diye düşünüyorum. Bence kılavuzlardaki tüm etkinlikler yapılacak diye de birşey yok. Öğretmen için yalnızca yol gösterdiğini düşünüyorum. Önemli olan kazanımların verilmesi. Öğretmen uygun tekniği ve süreyi kendi ayarlar. Hepinize kolay gelsin.
havvakibrisli01
Üye
29
0
29
0
25 Şub 2007 20:45:41
Ben 4. sınıf okutuyorum.Matematik dersinde zümreden her zaman geride olurum.Sonra bir aylık ücretsiz kurs düzenliyorum.Geride kalan konular da tamamlanıyor. Huzursuz da olmuyorum.
seker.95
Yeni Üye
2
1
2
1
25 Kas 2007 20:57:29
yaa şunu konuları azcık kolaylaştırsınlar ben 7. sınıf öğrencisiyim mesela bizim geçensene matematik konuları yarım kaldı üf yaa azcık azaltılsın bu konular yada günde 8 saat okul olsun mesala okul sabah 6 da başlasın hem daha fazla ders işlemiş oluruz demi yani bence çok güzel olur!!!
erdemc28
Uzman Üye
1.986
446
1.986
446
25 Kas 2007 21:52:16
bu ana kadar böyle bir sıkıntım olmadı dersleri günü gününe işlemek bu problemi çözer.
Sayfa:
1
[
2
]
Yukarı git
Egitimhane.Com
»
Genel Konular
»
Müze
»
Yetiştirilemeyen Üniteler
Giriş yap
Üye ol
Her Şeyi Ara
Dosya Ara
Forum Son 100 Konu
Emeklilik İşlemleri İçin Ne Yapmak Gerekiyor?
Hizmetiçi Eğitim Faaliyetleri
Meb Ebys - Belgenet
Genel Sohbet Günlüğü
Okul Yöneticileri Odası
2026 Yönetici Görevlendirme Süreci
Son Eklenen Dosyalar
Kelime Avı Bulmacası
Kelime Avı Bulmacası
Kelime Avı Bulmacası
Yaşlılar Haftası Görseller
Özel Eğitim 129 Dayım Düğüne Gitti Kelime Ayırma
Egitimhane.Com
©2006-2023
KVKK