Yoğurtçular Ortaokulu (ERZURUM ŞENKAYA)

Yoğurtçular Ortaokulu

TÜM OKULLAR -> ERZURUM -> ŞENKAYA
Kurum Kodu712502
Hizmet Puanı30
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi3
Hizmet Alanı6
Zorunlu Ç. Süresi3
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (16 Eylül 2014)

Şenkaya ilçe olarak görev yapmanın zor olduğu bir yerdir. Okulda öğretmenler tuvaletini geçtim öğrenciler için bile tuvalet yoktur. Köy halkı sıcak kanlıdır. Yolu asfalt olmadığı için ulaşım bir hayli zor olmaktadır. Öğretmenlerin lojman içerisinde dostluk kuramaması dahilinde sıkıntının yaşanabileceği bir yerdir. Okul sobalıdır. Lojman sorunu yoktur.



Gönderen: Gizli (15 Ekim 2013)

köy halkı çok sıcak iyi niyetli insanlar.Öğrenciler bir hayli haylaz olsalar da kendilerini sevdiriyorlar.Öğrenci profili biraz düşük.Öğretim personeli yardımsever. Ancak köyün ulaşım problemi var.belli bir düzen sağlanamamış ulaşım noktasında. Özel araçla ilçeye inilebiliyor ve köyde gün aşırı su kesintisi oluyor.Okul ve lojmanlar sobalı.Yine de doğudaki birçok okuldan çok çok iyi durumda.



Gönderen: Gizli (29 Ağustos 2012)

kesinlikle katılıyorum



Gönderen: Gizli (13 Nisan 2012)

daha önce çalıştığım yoğurtçular iöo adeta bir cennet. çok sıcak ve iyi niyetli bir halkı var. zaten türken halkı hep öyledir. önyargılarınızı yıkıp giderseniz yararınıza olur. 4-5 lojmanı var. 3 tanesi okulun içinde. öğretim personeli de uyumlu. içime sakladığım sıkıntılarım olmasaydı asla dönmezdim. şu anda da 5 yıldır orada olan arkadaşlar var. gönül rahatlığıyla gidin ve sevinin:)



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK