Zekamı Oyunlarla Geliştiriyorum e-Twinning Projesi

“Zekamı Oyunlarla Geliştiriyorum.” isimli e-Twinning projemizi tamamlamış bulunmaktayız. Kasım ayında başladığımız projemiz, ülke genelinde 26 ortakla işbirliği içerisinde yürütüldü.

Proje kapsamında öğrencilerimiz Mangala, Q-Bitz, Dedektif, Buz Tuzağı, Pentago ve Equilibrio oyunları ile tanıştırıldı.

Zeka oyunlarının öğrencilerimiz üzerinde planlı hareket etme becerisi, algı, dikkat ve derse yönelik motivasyonlarında artış, sorunlara çözüm üretebilme, başarısızlık karşısında yılmama, sistemli düşünme, rakibe saygı, empati, işbirliği içinde çalışma gibi olumlu etkileri olduğu gözlendi.

Zeka Oyunlarını Aileme Öğretiyorum.” isimli e-Twinning projemizi tamamlamış bulunmaktayız. Mart ayının başında başladığımız projemize, uzaktan eğitimde de devam ettik. Proje kapsamında öğrencilerimiz sırasıyla Mangala, 3 Taş, 9 Taş, Reversi ve Dümen oyunlarını aile bireylerine öğrettiler. Birine yeni bir şeyler öğretmenin mutluluğunu yaşayan öğrencilerimiz, projemizi çok sevdi. Projemizdeki oyunlar, aile içi iletişime olumlu katkılar sağladı. Uzaktan eğitimde evde kalan öğrencilerimiz, aile bireyleri ile bu oyunları oynayarak kaliteli zaman geçirdiler. Bu oyunların, öğrencilerimiz üzerinde görsel algı, dikkat ve konsantrasyon becerileri gibi konularda olumlu etkiler oluşturduğunu gözlemledik.

Ülke genelinde 10 ortakla birlikte yürüttüğümüz projemizi tamamlamış bulunmaktan dolayı mutluyuz. Projemize katkı sağlayan velilerimize ve değerli öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Projemizdeki Oyunlar

  • 6 5
  • 12 Haziran 2020 10:15 2.099
  • wesser
    12 Haziran 2020 14:18
    2 3
    Tebrik ederim.
  • züleyha11
    12 Haziran 2020 10:46
    2 3
    Tebrikler.Güzel bir proje
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK