Zekamı Oyunlarla Geliştiriyorum eTwinning Projesi Başarıyla Tamamlandı

     Eskişehir Milli Zafer İlkokulu sınıf öğretmeni Mehtap Ceran’ın 3-E ve Üyep sınıfı birlikte ekim ayının sonunda başlatmış olduğu e-Twinning projesinde, her ay daha önceden belirlenen Mangala, Q-Bitz, Buz Tuzağı, Equilibrio, Dedektif ve Pentago zeka oyunları  öğrencilere tanıtılıp, öğretilmiş ve sınıflarda oyunlar eğlenerek oynanmıştır.

     Proje ile okulumuzda bir farkındalık oluşmuş ve diğer sınıflarla birlikte gerek serbest etkinlikler derslerinde gerek teneffüslerde oyunlar oynanmıştır. Oyun kültürü okulumuzun tamamına yayılmıştır. Sosyalleşme,iletişim,empati,bağ kurma, problem çözme, sistemli düşünme gibi pek çok becerinin gelişmesine olumlu katkı sağlamıştır. 

     Covid-19 nedeniyle nisan ve mayıs aylarında zeka oyunları evde ebeveynlerle oynanmaya devam edilmiştir. Ayrıca akıl ve zeka oyunları faaliyetleri  pandemi sürecinde kaliteli zaman geçirmemize katkı sağlamıştır.

     Projemiz hedeflerine ulaşarak tamamlanmıştır. Projemize gösterdiğiniz ilgi için öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

  • 0 0
  • 17 Haziran 2020 19:55 842
  • mehtap1988
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK