1. Sınıf Hayat Bilgisi Aile Ağacı Oluşturuyoruz (Kesme, Boyama, Yapıştırma, Katlama İçerir)

Açıklama:
1. Dosyamızın ilk sayfası ürünümüzün son halini göstermektedir.
2. Öncelikle Aile Ağacı ana şablonunu mümkünse renkli yazıcıdan çıktı alıyoruz.
3. Boyasız bırakılan ağacın gövde kısmını boyuyoruz.
4. Ağacın alt kısmındaki zemin figürünü ister yeşil renkli A4'e çıktı alıp hemen kestirebiriliz, istersek de beyaz kağıda çıktı alıp, boyatıp kestirebiliriz.
5. Aynı şekilde bulut figürlerini de ister mavi renkli A4'e çıktı alıp hemen kestirebiriliz, istersek de beyaz kağıda çıktı alıp, boyatıp kestirebiliriz.
6. Aynı şekilde kalp figürlerini de ister kırmızı renkli A4'e çıktı alıp hemen kestirebiriliz, istersek de beyaz kağıda çıktı alıp, boyatıp kestirebiliriz.
6. Tüm figürleri yerlerine yapıştırıyoruz. Kalpleri kesik çizgili yerden katlayıp yapıştırırsak kısmen de olsa 3D efekt vermiş oluruz.
7. Son olarak aile resimlerini kestirip, boş kutucuklara yapıştırıyoruz.
8. Kesilecek olan figürleri kendimiz boyatma kararı alırsak öncelikle dış kısımlarına taşırarak boyatıp daha sona kesme işlemi yaptıralım. Böylelikle kusursuz boyama gerçekleşecektir.

Kolay gelsin...


1. Sınıf Hayat Bilgisi Aile Ağacı Oluşturuyoruz (Kesme, Boyama, Yapıştırma, Katlama İçerir) dosyası, 1. Sınıf Benim Eşsiz Yuvam Teması - ARŞİV bölümünde bulunmaktadır. 1. Sınıf Hayat Bilgisi Aile Ağacı Oluşturuyoruz (Kesme, Boyama, Yapıştırma, Katlama İçerir) Eğitimhane, 1. Sınıf Hayat Bilgisi Aile Ağacı Oluşturuyoruz (Kesme, Boyama, Yapıştırma, Katlama İçerir) indir.
Bölüm:
1. Sınıf Benim Eşsiz Yuvam Teması - ARŞİV
Gönderen:
hilmi0707
Tarih:
12 Şubat 2017
Boyut:
20.524 Mb
İndirme:
4.529
Teşekkür:
19

Teşekkür Et

Rapor Et
Benzer dosyalar:

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK