Üyelik Sözleşmesi

1- Kullanıcı, Egitimhane.Com'a üye olmakla yardım ve forum yönetimi bölümünde belirtilen kurallara uyacağını kabul etmiş sayılır.

2- Üyelerin eklediği içerikten ve yazdığı iletilerden Egitimhane.Com sorumlu değildir. Üyelerin eklediği içerik, yazdığı iletilerin sorumluluğu üyenin kendisine aittir.

3- Üyeler, şifrelerinin güvenliğini sağlamak zorundadır.

4- Üyeliğin sahibi, üyelik bilgilerinde yer alan e-posta adresinin sahibidir.

5- Kişiler, en fazla bir adet üye adı alabilirler. Birden fazla üye adı alındığı tespit edildiğinde kişiye ait tüm kullanıcı adları önceden haber verilmeksizin iptal edilir.

6- Üyelere ait bilgiler, üyelerin rızası olmadan site güvenliği, site genel işleyişinin sağlanması veya mahkeme kararı haricinde 3. kişilere verilmeyeceğini Egitimhane.Com taahhüt eder.

7- Egitimhane.Com'a üyelerin eklediği içeriğin telif hakkı Egitimhane.Com'a aittir.

8- Egitimhane.Com'a eklenen içeriğin kaldırılması veya kaldırılmaması, değiştirilmesi veya değiştirilmemesi hak ve insiyatifi Egitimhane.Com'a aittir.

9- Üyelik kabulü, üyelik reddi, üyeliğin durdurulması veya yasaklanması hakkı Egitimhane.Com'a aittir.

10- Egitimhane.Com, kendi iç işleyişini ve düzeninin sağlayabilmek için yazılı veya yazılı olmayan kurallar koymaya ve bu kuralları uygulamaya yetkilidir.

11- Site kurallarını ve işleyişi Kurucu üye, tam yetkili site yöneticileri, yönetim ekibi, moderatörler sağlar. Kurucu üye, tam yetkili site yöneticisi, yönetim ekibi ve moderatörlerin yapacağı eylemlerden Egitimhane.Com sorumlu tutulamaz.

12- Egitimhane.Com, T.C. Kanunlarına uyacağını taahhüt eder. Egitimhane.Com'a eklenen içerik üyeler tarafından eş zamanlı eklenebildiği için tüm içeriğin kontrol edilmesi, kontrol edilenlerin ise yasalara uygun olduğunun kesin olması garanti edilemez. Yasal olmayan içerik fark edildiğinde veya bildirildiğinde Egitimhane.Com bu içeriği kaldıracağını taahhüt eder. Fark edilmeyen veya gözden kaçan içerikten Egitimhane.Com sorumlu tutulamaz.

13- Üyelerin yaptığı eylemler site güvenliği, istatistik çıkarma veya bunların dışındaki amaçlar için doğrudan veya 3. parti yazılımlar ile takip edilebilir.

14- Üyeler, suç teşkil eden davranışlarının yasal sorumluluğunu kabul eder.

15- Egitimhane.Com'da bulunan içeriğin tüm hakları Egitimhane.Com'a aittir. Bu içerik, sadece kişisel kullanım içindir, izin alınmadan kısmen veya tamamen kopyalanamaz. Başka yerde kaynak gösterilmeden ve ilgili yere link verilmeden yayınlanamaz.

16- Üyeler, yardım ve iletişim bölümünde belirtilen gizlilik, kişisel verilerin korunması ve çerez politikasını kabul eder.

17- Egitimhane.Com, bu sözleşmeyi veya kuralları değiştirebilme hakkına sahiptir.


Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK