1. Sınıf İlk Okuma S Harfi Görsel Dikte

Açıklama:
S harfi görsel dikte
1. Sınıf İlk Okuma S Harfi Görsel Dikte dosyası, 3. Grup Harfler (kırösü) bölümünde bulunmaktadır. 1. Sınıf İlk Okuma S Harfi Görsel Dikte Eğitimhane, 1. Sınıf İlk Okuma S Harfi Görsel Dikte indir.
Bölüm:
3. Grup Harfler (kırösü)
Gönderen:
ardameric
Tarih:
09 Aralık 2016
Boyut:
0.331 Mb
İndirme:
643
Teşekkür:
8

Teşekkür Et

Rapor Et
Benzer dosyalar:
  • ardameric 24 Aralık 2016
    Günlük hayatta kullanıldığını düşünerek son kelimeyi çocukları güldürmek için ekledim. Başka bir niyetim yoktu. Kelimeden rahatsız olan arkadaşlara tavsiyem uygun bir programla resimin üzerine başka bir resim koymaları veya çıktı aldıktan sonra üzerine başka bir objenin resmini yapıştırmaları. Örnek: tost, sirk, sini, sarık, sakal.
    Pdf dosyasında değişiklik yapmanın zor olduğunu biliyorum ama, eğitimhaneden indirdiğim diğer görsel dikteleri sayfada açtığımda yazma yeri bir tarafta, resim diğer tarafa kaymış oluyor, illaki düzeltmek gerekiyor. Bazen kullanılan fontlar yüzünden bile belgeler doğru şekilde görüntülenemiyor. Ben indiren arkadaşlar hiçbir düzeltme yapmadan tüm bilgisayarlarda aynı şekilde görebilsin ve yazdırabilsin diye pdf ye çeviriyorum. Bunu da eklemek istedim. Dosyayı normalde excelde hazırladım değişiklik yapmak isteyen arkadaşlara excel dosyası olarak yollayabilirim.
  • onurser1 12 Aralık 2016
    son kelime hoş olmamış
  • onurser1 09 Aralık 2016
    emeğinize sağlık çok güzel

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK