1. Sınıf Kitap Okumayı Teşvik Edici Tablo Ya Da Pano

Açıklama:
Bu çalışmanın asıl amacı öğrencilerin evde bol kitap okuyarak hızlı okuma becerilerini geliştirmek.
Ekte verdiğim word dosyalarında yıldız ve bulutları renkli A4 kağıtlarına yazdırıyorsunuz.
Tablodaki mavi ve yeşil şeritler renkli bristol kağıtlarından 1.5 cm ölçülerinde kesilmiştir.Yıldızlara öğrenci fotoları yapıştın ve yıldızların altına ince bir şerit yapıştırarak geçirmeli olmasını sağlayın.Öyleki yıldız en alttan en üste doğru taşınabilsin. ŞU ŞEKİLDE GÜNLÜK OLARAK GÜNCELLEYİN: Öğrencileriniz dakikada kaç sözcük okuyorlarsa onu panoya günlük yansıtın. Mesela dakikada 70 kelime okuyorsa 7 onluk olduğunu belirtin ve panodaki 7 numarasının hizasına öğrencinin yıldızını taşıyın.Eğer sonraki gün 89 kelime okumuşsa diyelim 8 onluk o zaman 8'in hizasına yukarıya taşıyın.Böylece öğreci onluk kavramını da tanır. Panonun sol tarafındaki şeritte 1'den 10'a kadar bölmeler var. Dersine çalışmayan çöp bidonlarına yaklaşıp çöpteki kötü kokulara katlanmak zorunda kalıcaktır. İyi çalışanlar ise yukarı tırmanarak gökyüzüne , gökkuşağına erişecekler. İyi şanslar! RECEP GÖKSU
1. Sınıf Kitap Okumayı Teşvik Edici Tablo Ya Da Pano dosyası, 1. Sınıf Genel Dosyalar bölümünde bulunmaktadır. 1. Sınıf Kitap Okumayı Teşvik Edici Tablo Ya Da Pano Eğitimhane, 1. Sınıf Kitap Okumayı Teşvik Edici Tablo Ya Da Pano indir.
Bölüm:
1. Sınıf Genel Dosyalar
Gönderen:
GÖKSU47
Tarih:
11 Mayıs 2012
Boyut:
1.09 Mb
İndirme:
20.278
Teşekkür:
101

Teşekkür Et

Rapor Et
  • raul 14 Şubat 2018
    mezun ettiğim sınıf öğrencilerim için kullanmıştım. çok da yararlı olmuştu. bu yılki öğrencilerim için de kullanacağım. teşekkürler..
  • feyza feyza 02 Mart 2015
    hocam emeğinize sağlık her yıl kullandığım bir etkinlik
  • aysecikcelikbas 16 Aralık 2013
    herşey mükemmel elinize sağlık
  • senazra 24 Şubat 2013
    harika ellerinize sağlık...müthiş bir etkinlik olmuş...

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK