1. Sınıf Matematik Etkinlik

Açıklama:
umarım beğenirsiniz
1. Sınıf Matematik Etkinlik dosyası, 1. Sınıf Türkçe Etkinlik ve Çalışma Kağıtları bölümünde bulunmaktadır. 1. Sınıf Matematik Etkinlik Eğitimhane, 1. Sınıf Matematik Etkinlik indir.
Bölüm:
1. Sınıf Türkçe Etkinlik ve Çalışma Kağıtları
Gönderen:
pınar6125
Tarih:
04 Kasım 2011
Boyut:
0.004 Mb
İndirme:
1.408
Teşekkür:
11

Teşekkür Et

Rapor Et
  • pınar6125 07 Kasım 2011
    Hocam haklısınız ancak biz okul olarak 1. sınıftan başlıyoruz Fen lisesine hazırlamaya müdürümüz biraz bu konuda sınav bağımlısı diyebilirim (başka bir tabir kullanmıycam ) o yüzden benim miniklerimede dönem sonlarına doğru en basit olarak bunu hazırladık.Öyle bizim amirimiz 3 kalem ile 4 kitap kaç eder) gibi işlemlerin okul öncesine ait olduğunu düşündüğü için böyle sorular soruyouz.Öğrencilerimde yapıyolar maalesef neden maalesef seviyelerini aşıyor ancak okul içinde de başarılı olmaları için ne yapalım ki İl birincisiyiz seviye tespit sınavlarında ve SBS lerde.Siz çok haklısınız hocam ama neden bu ki bu çok basitti.Şimdi biz 3. sınıfız ve işlemlerimizi bir görseniz
  • aysanbatu 06 Kasım 2011
    Öğretmenim üzülerek bu notu yazıyorum. niyetin sizi kırmak değil.Bu çalışmayı gelecek günler için planlamış olmalısınız. Ya da 2. sınıfla karıştırmış. Bölme 1. sınıfın sonunda o da çocuklar hazır ise verilir. İsterseniz bir programa dönün.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK