2. Sınıf Kazanım Değerlendirme Formları Programı

Açıklama:
2013-1/Bu program sitede olan 2. Sınıf Kazanım Değerlendirme Formları Programının biraz geliştirilmiş hali olup 2. Sınıfların ders değerlendirmeleri için gerekli olan çizelgelerin bir çoğunu içermektedir. Bu programın ilk hali sitede mevcuttur. Programın sayfaları bozulmalara karşı şifreli olup şifre talepleri için mail atanlara cevap verilmeyecek olup, programın kullanımı esnasında karşılaşılan hatalar ve geliştirilmesi için gönderilen iletilere vakit buldukça cevap verilecektir. Programı kullanabilmek için excel makroları mutlaka etkinleştirmeniz gerekmektedir.Tüm kullanacak olan arkadaşlarıma faydalı olması dileğiyle.
2. Sınıf Kazanım Değerlendirme Formları Programı dosyası, 2. Sınıf Öğrenci Gözlem Formları bölümünde bulunmaktadır. 2. Sınıf Kazanım Değerlendirme Formları Programı Eğitimhane, 2. Sınıf Kazanım Değerlendirme Formları Programı indir.
Bölüm:
2. Sınıf Öğrenci Gözlem Formları
Gönderen:
ercanakmercan
Tarih:
07 Şubat 2013
Boyut:
3.894 Mb
İndirme:
14.051
Teşekkür:
60

Teşekkür Et

Rapor Et
  • ikona_roj 21 Ekim 2014
    hocam çok teşekkür ederim güzel bir program lakin sayfa korumasını kaldırmak için parola istiyor onu da yazabilir misiniz size zahmet Allah razı olsun...
  • adnan1 19 Kasım 2013
    Allahü teala razı olsun. elinize sağlık
  • ercanakmercan 12 Şubat 2013
    Sayın Öğretmen Arkadaşlar,
    Programın hataları en aza indirilimiş ve geliştirilmiş haline bu adresten ulaşabilirsiniz. Saygılarımla.

    http://indir.egitimhane.com/1q48f

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK